Medewerkers gezocht

Heeft u als werkgever behoefte aan goede medewerkers? Wilt u uw vacatures op een maatschappelijk verantwoorde manier invullen met werkzoekenden met de juiste kwaliteiten, of wilt u juist iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden? Dan kunt u contact opnemen met het werkgeversadviesteam.

Gemotiveerde werkzoekenden

Wij selecteren kosteloos en vrijblijvend kandidaten uit ons bestand van gemotiveerde werkzoekenden. Denk hierbij aan mensen met een WW of een bijstandsuitkering. Of mensen met een (arbeids)beperking, waaronder medewerkers van Wedeka, het SW-Bedrijf. Voor u als werkgever biedt het mooie kansen om passend personeel te vinden. En om een bijdrage te leveren in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Veel is mogelijk: wij vertellen u daarom graag over proefplaatsingen,  werkstages, ondersteunende maatregelen en subsidies. Ons doel is een duurzame relatie met u, maar ook tussen werkgevers en kandidaten.

Producten en diensten

U kunt bij ons terecht voor (advies over) onder andere de volgende producten en diensten. Onze dienstverlening is gratis en vrijblijvend.

Géén uitzendbureau

Ons werkgeversadviesteam is nadrukkelijk géén uitzendbureau die bemiddelt tussen mensen die (tijdelijk) werk zoeken en bedrijven die (tijdelijk) mensen nodig hebben. Wij gaan verder dan het voorzien van tijdelijk personeel. 

We leren u en uw bedrijf goed kennen

Binnen ons werkgeversadviesteam zijn verschillende accountmanagers actief. Elke ondernemer heeft zijn eigen accountmanager. Zo leren wij uw bedrijf goed kennen en zijn we beter in staat maatwerk te leveren op uw vragen op het gebied van arbeidsmarkt en werkgelegenheid.

Samenwerking met diverse partners

Samen met u bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans op een reguliere baan. Wij werken hierin samen met onze netwerkpartners, zoals Wedeka, het UWV  en Noorderpoort. Ook werken wij in Oost-Groningen samen met de gemeenten Oldambt, Veendam, Westerwolde en Borger-Odoorn. Zo helpen we u, werkgevers in de gemeente Stadskanaal geholpen én daarvan profiteren ook uitkeringsgerechtigden.

Contact

Wilt u bovenstaande mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Henk Wubs van het werkgeversadviesteam. Daarvoor kunt u op werkdagen bellen naar (0599) 631 631.