Energieloket

Ons energieloket helpt u bij het besparen van energie en het overstappen op duurzame energiebronnen. Wij geven daar advies en informatie over energiebesparende maatregelen, subsidies en financiƫle regelingen. Het doel is om bewoners te ondersteunen bij het verminderen van hun energieverbruik en moedigen het gebruik van duurzame energie aan. Het nemen van energiebesparende maatregelen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar zorgt ook voor meer comfort in uw woning en is natuurlijk goed voor het milieu.

Huisscan

Weet u nog niet zeker waarop u kan besparen, Of bent u gewoon benieuwd? U kunt zelf een huisscan doen om stapsgewijs erachter te komen welke maatregel het meest geschikt is voor uw situatie. 

Subsidies & financieringen

Wist u dat er subsidies & financieringen zijn om aan te vragen? Deze subsidies & financieringen kunt u gebuiken om uw woning energiezuinig te maken. Dat wil zeggen dat u minder gas of elektricititeit nodig hebt om de woning te verwarmen. Kijk voor meer informatie naar de mogelijkheden op deze pagina van het Energieloket.

Vragen

Heeft u vragen over energiebesparing of duurzaam wonen? Ga dan naar www.regionaalenergieloket.nl. Daar vindt u informatie en tips over verschillende onderwerpen, zoals isolatie, alternatieve warmtebronnen en subsidies. Als u persoonlijk vragen heeft of meer wilt weten, kunt u gerust contact opnemen met het Energieloket.