Afvalwijzer online

Wat is de ophaaldag voor welk afval? Wilt u meer informatie over afvalscheiding en het afvalbrengstation? Bekijk dan de online Afvalwijzer. Hier vindt u informatie over afvalstromen, tarieven en inzamelroutes. Ook kunt u een inzamelkalender voor uw eigen adres downloaden en uitprinten. U logt in met uw postcode en huisnummer. Dan gaat u naar 'menu' en kiest u voor jaaroverzicht. Hier vindt u de pdf van de kalender die u kunt uitprinten.

Ook kunt u kiezen voor de gratis Afvalwijzer App op de smartphone of tablet. Dan is er helemaal geen papier meer nodig en heeft u de actuele informatie letterlijk bij de hand. Ook kunt u notificaties instellen. U krijgt dan bijvoorbeeld de melding op uw smartphone of tablet dat uw grijze container de volgende dag geleegd wordt.

De gedrukte afvalkalender komt dus niet meer via de post in uw brievenbus. Kunt u op geen enkele manier een geprint exemplaar bemachtigen, bijvoorbeeld via familie, vrienden of kennissen, belt u dan de gemeente, telefoonnummer 0599-631631. U krijgt een gepersonaliseerd exemplaar thuisgestuurd.