Veilig mailen

De gemeente Stadskanaal maakt gebruik van ZIVVER om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

 

Hoe opent u een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?

U heeft e-mail ontvangen van de gemeente Stadskanaal via ZIVVER, omdat wij zeker willen weten dat alleen u het bericht kunt lezen. U opent dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren.

Bericht openen met een toegangscode

U heeft een beveiligd bericht ontvangen. De afzender heeft een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op ‘Klik voor bericht' en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Klik op 'klik voor bericht' en daarna op 'SMS sturen'. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

 

Reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop 'beantwoorden'. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

 

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!

Het is belangrijk dat u wijzigingen direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.

 

Meer over ZIVVER

Met ZIVVER kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

 

Vragen over het gebruik van ZIVVER?

Neem contact op met ZIVVER via: support@zivver.com of kijk op https://www.zivver.nl.