Trouwambtenaar Benny op ’t Ende

"Mijn advies is:  maak jullie dag zoals jullie het in gedachten hebben."

Hallo lezers,

Mijn naam is Benny op ’t Ende. Ik ben geboren en getogen in de gemeente Stadskanaal en tegenwoordig woonachtig in 2e Exloërmond. Ik ben dan ook altijd zeer betrokken en begaan met de Kanaalstreek. En wat is er dan mooier om trouwambtenaar te mogen zijn voor de gemeente Stadskanaal? Ik hou namelijk van verbinden en mensen samenbrengen. Op wat voor manier dan ook.

Als mensen mij vragen wat mijn hobby’s zijn dan zeg ik als eerste ‘sociaal bezig zijn’. Ik hou van mensen om me heen. Het maakt me ook niet uit wie of wat je bent. Ik oordeel en veroordeel niemand. Daarom word ik ook altijd zo blij als mensen mij vragen om hun trouwambtenaar te zijn. Daar zeg ik dan volmondig ja op!

Ik woon samen met mijn partner Gerard, we houden van gezelligheid en trekken er graag op uit. Maar we vinden het ook fijn om thuis met dierbaren te eten. Dat kan een ruim gedekte tafel zijn of een gezellige borrelplank.

Als ik jullie mag gaan trouwen, dan gaan we samen op pad om een mooi verhaal te schrijven voor jullie trouwdag. Met een lach en een traan. In het verhaal komt vaak alles samen. Maar wat vooral bij mij hoog in het vaandel staat is humor. Het moet een prachtige dag zijn voor jullie allemaal.

Ook kan ik jullie liefdesverhaal in het dialect vertellen. Met mij kun je vele kanten op. Mijn advies is dan ook:  maak jullie dag zoals jullie het in gedachten hebben. En volg je hart, want die klopt altijd.

Mag ik jullie trouwambtenaar zijn? Hopelijk zeggen jullie dan volmondig: Ja!

Liefs, Benny op ‘t Ende