Sociale kaart Samen Stadskanaal

In Stadskanaal hebben we een mooi en uitgebreid netwerk van allerlei organisaties die onze inwoners helpen en ondersteunen. Om onze inwoners nog makkelijker en beter de weg wijzen naar al die instanties heeft de gemeente samen met de bibliotheek een sociale kaart ontwikkeld: Samen Stadskanaal. Van huisarts tot klaverjasclub, van sportclub tot taxivervoer en alles daar tussenin is er te vinden.

Samen leven, samen zorgen, samen gezond blijven

Op Samen Stadskanaal vindt u de weg naar organisaties, activiteiten en voorzieningen in uw eigen buurt. Of u nu een vraag heeft op het gebied van (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, verenigingsleven of geldzaken? Of u zoekt een activiteit bij u in de buurt? Samen Stadskanaal wijst u de weg naar organisatie en activiteiten op het gebied van zorg en welzijn.

Uw organisatie op Samen Stadskanaal?

Is uw organisatie actief op het gebied van wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken? Organiseert u kaartavonden, koffie-uurtjes of zit u in het bestuur van een biljartclub? Laat het onze inwoners weten. Want samen maken we het sociale vangnet voor onze inwoners nog steviger.

U kunt zich gratis online aanmelden door het formulier van Invis in te vullen. Bekijk ook de video met een instructie voor het aanmelden. U hoeft alleen de gegevens van uw organisatie actueel te houden. We verwelkomen u graag.