Trouwambtenaar Annemiek Drenth

"Bij mij is iedereen gelijk en zeker uniek."

Hallo tortelduifjes,

Van harte gefeliciteerd aanstaand bruidspaar met jullie voorgenomen huwelijk. Een leuke, spannende tijd komt er voor jullie aan als je het mij vraagt. Alleen de voorbereidingen voor deze mooie, speciale dag zijn al bijzonder en echt super leuk. Samen op zoek naar de allerleukste dingen voor jullie huwelijksdag: een leuke locatie, mooie kleding, trouwauto of misschien wel een mooie koets. Wat het ook wordt, ze moeten bij jullie passen, stuk voor stuk, dat is één ding wat zeker is. Natuurlijk hoort daar ook een leuke trouwambtenaar bij. Iemand die jullie ‘verhaal’ weet om te toveren tot een waardevolle toespraak. Een ceremonie waar jullie en je gasten het jaren later nog over zullen hebben. Jullie geven elkaar op deze mooie dag het ‘jawoord’ en beloven elkaar trouw. Ik ben daar graag getuige van.

Mijn naam is Annemiek Drenth en ik ben 33 jaar. Ik ben een echte levensgenieter, spreekster tijdens uitvaarten en zangeres. Ik ben solo-zangeres (in de Drèentse taol) en ik zing in een te gekke coverband. Ik ben graag met mensen in contact en ik spaar mooie herinneringen. Als jullie het leuk vinden dan mag ik als trouwambtenaar namens de gemeente Stadskanaal jullie liefde in het echt verbinden. Ik zet graag mijn handtekening onder de liefde tussen twee mensen die tot in lengte van dagen aan elkaar verbonden willen zijn.

Mooie, pure mensen, die vind ik het allerleukst. Mensen die te allen tijde zichzelf zijn, heerlijk! Wie jullie ook zijn, waar jullie ook vandaan komen of waar jullie ook voor staan, bij mij is iedereen gelijk en zeker uniek. Ik ga mijn uiterste best doen om van jullie huwelijksdag de mooiste te maken. Een beetje van jullie en een beetje van mij: een beetje van mij voor jullie. Op naar een waardevolle herinnering!

Liefs, Annemiek