Trouwambtenaar Annemiek Drenth

"Bij mij is iedereen gelijk en zeker uniek."

Hallo beste lezers,

Van harte gefeliciteerd! Want wanneer je dit leest heb je waarschijnlijk het voornemen te gaan trouwen. Een leuke, spannende tijd komt er voor jullie aan als je het mij vraagt. Alleen de voorbereidingen voor deze mooie, speciale dag zijn erg bijzonder en super leuk. Samen op zoek naar de allerleukste dingen voor jullie huwelijksdag: een leuke locatie, mooie kleding, trouwauto of misschien wel een mooie koets. Wat het ook wordt, ze moeten bij jullie passen, stuk voor stuk, dat is één ding wat zeker is. Natuurlijk hoort daar ook een leuke trouwambtenaar bij. Iemand waarmee je een klik hebt en die jullie ‘verhaal’ weet om te toveren tot een waardevolle toespraak. Iemand die tijdens het voorgesprek bij jullie thuis, tussen de regels door de energie en emoties oppakt en hieruit een waardevol verhaal schrijft over de essentie van jullie liefde voor elkaar. Een ceremonie waar jullie en de gasten het jaren later nog over zullen hebben. Jullie geven elkaar op deze mooie dag het ‘jawoord’ en beloven elkaar trouw. Ik ben daar graag getuige van.

Mijn naam is Annemiek Drenth en ik ben 34 jaar. Ik ben een echte levensgenieter, al jaren actief als zangeres, BABS, spreekster tijdens uitvaarten en Drèntse taol-ambassdrice vd Gemeente Emmen. Als rasechte verbinder ben ik het allerliefste met mensen in contact en spaar ik het liefst mooie herinneringen, herinneringen voor later. Ik zet heel graag mijn handtekening onder de liefde tussen twee mensen die tot in lengte van dagen aan elkaar verbonden willen zijn.

Mooie, pure mensen, die vind ik het allerleukst. Mensen die te allen tijde zichzelf zijn, heerlijk! Wie jullie ook zijn, waar jullie ook vandaan komen of waar jullie ook voor staan, bij mij is iedereen gelijk en zeker uniek. Ik ga mijn uiterste best doen om van jullie huwelijksdag de mooiste te maken. Een beetje van jullie en een beetje van mij: een beetje van mij voor jullie. Op naar een waardevolle herinnering!

Liefs, Annemiek