Bespaarcoach

Jouwbespaarcoach.com is een initiatief van de Oost-Groninger gemeenten, waaronder onze gemeente. Zij helpen u met energie besparen en verduurzamen. De hulp van Jouwbespaarcoach is gratis.

Interessant voor huurders en woningeigenaren:

  • Gratis Energiecoachgesprek: Ontvang handige tips en advies over kleine maatregelen die u kunt nemen om energie te besparen.
  • Gratis Klusbus: U krijgt hulp bij kleine energieklussen, denk aan het dichten van kieren en naden of bevestigen van tochtstrips. Ook het materiaal is gratis.

Alleen voor woningeigenaren:

  • Gratis CV-dokter: De gecertificeerde CV-dokter checkt of uw cv-ketel op de zuinigste stand staat. Dit levert vaak een besparing van minimaal 10% op.

Overweegt u isolatie of zonnepanelen?

  • Gratis Quickscan: Ontvang een uitgebreid bespaarrapport dat aangeeft welke verduurzamingsmaatregelen relevant zijn voor uw woning.
  • Gratis Warmtebeeld: Ontdek of isolatie interessant is voor uw woning aan de hand van een indicatieve warmtebeeldanalyse.

Onze Bespaarcoaches zijn experts op het gebied van energiebesparing en subsidiemogelijkheden. Zo staan wij klaar om samen met u een plan op te stellen om uw woning energiezuiniger te maken. Of u nu wilt besparen op uw maandelijkse woonlasten of bij wilt dragen aan een duurzame toekomst, onze Bespaarcoaches zijn er om u te helpen.

  • Gratis Bespaarcoach: Onze ervaren Bespaarcoaches stellen een financieel plan voor u op, helpen u bij het opvragen van offertes en begeleiden u bij het aanvragen van subsidies. Door subsidies blijkt er ook voor inwoners met een laag inkomen of weinig spaargeld veel mogelijk.

Bezoek Jouwbespaarcoach.com voor meer informatie. Samen kunnen wij uw woning energiezuiniger maken en uw kosten verlagen.