Werken bij de gemeente

Even voorstellen

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt! Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? We vertellen het je graag. Stadskanaal ligt in het zuidoosten van Groningen, ingeklemd tussen Drenthe en de Duitse grens. Met 32.000 inwoners kun je ons een middelgrote gemeente noemen. We staan dichtbij onze inwoners en onze organisatie is informeel en praktisch ingesteld. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor initiatief en goede ideeën. 

Werken met plezier 

In Stadskanaal zijn we trots op onze gemeentelijke organisatie. Met een relatief kleine organisatie voeren we alle gemeentelijke taken uit. Dat is soms druk en allesbehalve saai omdat je takenpakket breed is. We luisteren naar elkaar en je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en te doen wat je daadwerkelijk leuk vindt. Want wat je leuk vindt, doe je het beste!  En dat is nodig. Want samen willen we onze inwoners verder helpen en er zijn uitdagingen genoeg.

Stadskanaal als werkgever

Bij ons werken betekent niet alleen dat je actief bijdraagt aan de samenleving, maar ook dat je werkt met leuke collega’s in een aantrekkelijke werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. Zo vinden we een goede balans tussen werk en privé net zo belangrijk als jij. We verwachten flexibiliteit en bieden jou ook alles om dit te kunnen zijn. Zo is thuiswerken vrijwel altijd mogelijk, geven we je daarvoor de juiste spullen en bepaal je grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. We willen samen met onze inwoners vooruit en dat zie je terug in onze eigen organisatie waar samenwerken en eigen verantwoordelijkheid voorop staan. Wil jij een baan die ertoe doet, leuke collega’s en je breed ontwikkelen? Kom dan werken bij Stadskanaal! 

Koffie… natuurlijk!

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wil je voordat je solliciteert eerst eens kennismaken of zie je niet direct een vacature die bij jou past? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie (thee mag natuurlijk ook). We maken graag een keer kennis om te kijken wat we elkaar te bieden hebben. En we vertellen je dan ook graag wat werken bij Stadskanaal zo leuk maakt! Mail ons gerust, het liefst met daarbij je cv en de vacature of de afdeling waarin je geïnteresseerd bent. Stuur je mail naar gemeente@stadskanaal.nl.

Actuele vacatures

Onze vacatures publiceren we op werkenvoorgroningen.nl en vind je hier.