Z-19-054697 - Gemeente Stadskanaal - Verleend: omgevingsvergunning voor het plaatsen van twee kunstwerken op een plateau van een sluis en op de oever aan de Poortmanswijk te Alteveer, kadastraal bekend gemeente Onstwedde, sectie U, nummer 68, Poortmanswijk in Alteveer

Publicatiedatum:
woensdag 26 juni 2019
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
Beschikkingen | afhandelingZ-19-054697 - Gemeente Stadskanaal - Verleend: omgevingsvergunning voor het plaatsen van twee kunstwerken op een plateau van een sluis en op de oever aan de Poortmanswijk te Alteveer, kadastraal bekend gemeente Onstwedde, sectie U, nummer 68, Poortmanswijk in Alteveer

Op 18 juni 2019 is de volgende omgevingsvergunning verleend: Poortmanswijk, 9661 TW Alteveer, het plaatsen van twee kunstwerken op een plateau van een sluis en op de oever aan de Poortmanswijk te Alteveer, kadastraal bekend gemeente Onstwedde, sectie U, nummer 68.

U wilt bezwaar maken?

Tegen dit besluit kunt u binnen zes weken na de datum van bekendmaking van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. U kunt het bezwaarschrift richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal.

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en ten minste bevatten:

 • 1.

  naam en adres;

 • 2.

  datum;

 • 3.

  een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

 • 4.

  de reden van bezwaar.

Op onze website www.stadskanaal.nl vindt u een online formulier waarmee u bezwaar kunt maken. U moet dan eerst inloggen met DigiD. Een bezwaarschrift ingediend per e-mail wordt niet in behandeling genomen.

Als u nog vragen heeft, kunt u de gemeente van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur telefonisch bereiken via het nummer 0599 631 631. Het e-mailadres is gemeente@stadskanaal.nl. Om u beter van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u het kenmerk bovenin deze publicatie te vermelden.