Gemeente Stadskanaal - Bekendmaking ambtshalve uitschrijvingen Basisregistratie Personen

Publicatiedatum:
donderdag 14 september 2023
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
uitschrijving basisregistratie personenGemeente Stadskanaal - Bekendmaking ambtshalve uitschrijvingen Basisregistratie Personen

 

Voornemen ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen (BRP)

Uit adresonderzoek blijkt dat onderstaande personen niet meer woonachtig zijn op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven. Iedereen die zijn adres wijzigt is verplicht binnen vijf dagen daarna aangifte verhuizing te doen. De gemeente Stadskanaal probeert het nieuwe adres te achterhalen van haar inwoners die vertrekken met onbekende bestemming. Lukt dat niet, dan wordt via de aanduiding ‘onbekend’ het bijhouden van hun persoonsgegevens opgeschort. Omdat het adresonderzoek naar onderstaande personen tot nu toe geen resultaat opleverde, maakt het college van burgemeester en wethouders bekend dat zij het voornemen heeft onderstaande personen uit te schrijven.

 

Naam:

Geboortedatum:

Dmytrii Yuriyovych Fadov

19-11-1989

Tomas Žvirblis

17-05-1995

Bohdan Oleksandrovich Shpetnyi

13-07-2001

 

Gevolgen

Als u wordt uitgeschreven, dan kan dat onderstaande gevolgen hebben:

  • 1.

    U kunt geen documenten (reisdocument, rijbewijs) meer aanvragen.

  • 2.

    Krijgt u huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of een andere vorm van een uitkering of financiële ondersteuning, dan wordt deze stopgezet.

  • 3.

    Daarnaast heeft het gevolgen voor de opbouw van uw AOW. Het is voor u dus belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

 

Bovengenoemde personen krijgen de gelegenheid om, gedurende twee weken vanaf de datum van het voornemen, een zienswijze over dit voornemen in te dienen. Staat uw naam hierboven of heeft u informatie over de feitelijke verblijfplaats van (een van) hen, neem dan contact op met de gemeente via gemeente@stadskanaal.nl, tel. 0599 631631 of per brief naar Gemeente Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. Ontvangt de gemeente binnen deze termijn geen nadere adresinformatie, dan volgt een definitief besluit tot uitschrijving. Per de datum van bekendmaking van het voornemen zullen deze personen dan geen inwoner van Nederland meer zijn. Dat formele besluit tot uitschrijving wordt op dezelfde wijze gepubliceerd als dit voornemen.