Z-21-087184 - Gemeente Stadskanaal - Aanvraag omgevingsvergunning (reguliere procedure) voor het plaatsen van kozijnen, het aanpassen van de voorgevel en het aanleggen van een uitrit, Tellingerweg 3 in Onstwedde

Publicatiedatum:
woensdag 11 augustus 2021
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
omgevingsvergunningZ-21-087184 - Gemeente Stadskanaal - Aanvraag omgevingsvergunning (reguliere procedure) voor het plaatsen van kozijnen, het aanpassen van de voorgevel en het aanleggen van een uitrit, Tellingerweg 3 in Onstwedde

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal heeft op 28 mei 2021 de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), ontvangen:

- Tellingerweg 3 in Onstwedde, het plaatsen van kozijnen, het aanpassen van de voorgevel en het aanleggen van een uitrit.

Tegen ingekomen aanvragen kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte kennisgeving.

U heeft nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u de gemeente van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur telefonisch bereiken via het nummer 0599 631 631. Het e-mailadres is gemeente@stadskanaal.nl. Om u beter van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u het kenmerk bovenin deze publicatie te vermelden.