Gratis computercursus Klik&Tik

23 november 2023 - 21 december 2023
09.30 - 11.00 uur
Bibliotheek Stadskanaal

Heb je geen of heel weinig kennis en ervaring met de computer en/of internet? Dan is de cursus Klik&Tik iets voor jou. Deze gratis cursus wordt wekelijks gegeven in Bibliotheek Stadskanaal.

Wil je leren computeren? Donderdag 23 november start er weer een nieuwe “Klik en Tik” cursus in de bibliotheek in Stadskanaal. Het is gratis voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn. Het is voor iedereen die nauwelijks of nog nooit met de computer heeft gewerkt. De cursus is op donderdag van 9.30 – 11.00 uur. Data: 23/30 nov. 7/14/21 dec. Meld je nu aan om een plaatsje te reserveren.

Cursus Klik&Tik

Je leert werken met de computer. Je werkt in je eigen tempo. Vrijwilligers begeleiden je stap voor stap. Hoe kun je typen en scrollen? Hoe werkt inloggen? Hoe ga je naar internet en websites? Hoe verstuur je een mailtje? Je leert hoe je een mailtje opent en hoe je een bijlage opent. Hoe houd je orde op je computer? Een QR code scannen hoe doe je dat? Ook leer je over social media, Facebook, Whatsapp, Instagram, Youtube, LinkedIn.

Wat heb je nodig?

Je kunt de laptop van de bibliotheek gebruiken of je gebruikt je eigen laptop. Werk je liever op je eigen tablet of iPad? Dat kan ook.
Geef je op bij de balie van de bibliotheek in Stadskanaal. Opgeven kan ook via de website www.biblionetgroningen.nl/agenda
Wil je meer weten? Bel Ria Muller: 06-11601404

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.stadskanaal.nl/ontdek-de-gemeente/evenementen/evenement/gratis-computercursus-kliktik