Ziet u dingen die niet kloppen? Meld het!

15 augustus

We houden regelmatig controles in panden en bedrijven. Deze acties kondigen we van tevoren niet aan. We willen hiermee nagaan of eigenaren en huurders zich goed aan de regels houden. Dit hoeft dus niet te betekenen dat er iets niet in orde is.

Luchtfoto gemeente Stadskanaal

De controleteams bestaan uit verschillende professionals. Dit zijn bijvoorbeeld toezichthouders van de gemeente, medewerkers van de politie, douane, brandweer, Voedsel- en Warenautoriteit, bouw- en woningtoezicht, sociale recherche, belastingdienst, arbeidsinspectie, omgevingsdienst en het energiebedrijf.

Gelukkig gaat het er in veel panden en bedrijven veilig en gezond aan toe. Door goed te controleren willen we dit zo houden. Als we wel misstanden zien, dan pakken we dit aan. Hiermee gaan we samen georganiseerde criminaliteit tegen. En houden we onze gemeente veilig.


Want ieder stukje informatie kan ons helpen om mogelijk onjuiste situaties aan te pakken.

Heeft u een vaag gevoel of een vermoeden over een bepaalde situatie of persoon waarbij u denkt “dit klopt niet”? Meld dit dan bij de politie, door te bellen met 0900 8844 (en in noodgevallen met 112) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl