Informatie

Fixi: Oog voor jouw omgeving

Fixi

Stel je voor: knalgele straatstenen in jouw straat of een fontein met felgeel water… Dat valt wel op! Maar hoe zit dat met een loszittende stoeptegel, een lantaarnpaal die stuk is of rondslingerend vuilnis? Heb jij hier een scherp oog voor? Je kunt dit soort zaken vanaf 1 mei eenvoudig melden via de online dienst Fixi. De uitvoerende instanties pakken deze meldingen op en zorgen voor afhandeling. Zo kunnen we met z’n allen zorgen voor een mooie, veilige en schone leefomgeving!

Zo maak je een melding via Fixi

Zie jij schade of overlast in de openbare ruimte? Bijvoorbeeld een gat in de weg, een kapot verkeersbord of rotzooi op straat? Je kunt met Fixi een melding maken via de app of de website. Je omschrijft het probleem, voegt de locatie toe en eventueel een foto van de huidige situatie. Fixi stuurt deze melding automatisch door naar de uitvoerende instanties. Zij gaan vervolgens met de melding aan de slag. Je wordt op de hoogte gehouden én kunt de status van de melding volgen via de Fixi app. Hebben wij nadere vragen, dan nemen we via de app contact met je op. Bovendien krijg je een notificatie (soms met een foto van de nieuwe situatie) toegestuurd als het is afgehandeld.

Download de Fixi-app in de App Store of Google Play Store of gebruik Fixi zonder app via de website

Fixi

Fotowedstrijd: ixi ixi wat jij niet ziet…

En het is geel… Heb jij oog voor je omgeving? Laat het ons zien! Maak een foto van een geel voorwerp in jouw straat, wijk of buurt en deel deze via facebook.com/gemstadskanaal . Wie weet win jij een van de vijf kanariegele polaroidcamera’s!*

* Voorwaarden

  • Tot en met september 2017 wordt er elke maand één camera verloot onder de inzendingen. 
  • Je mag vaker foto’s uploaden, maar je kunt hooguit één keer winnen. 
  • De foto die je uploadt, mag door de gemeente worden gebruikt voor verschillende doeleinden. 
  • De foto die je uploadt moet genomen worden in onze gemeente. 
  • Alléén inwoners van de gemeente Stadskanaal kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd. 
  • Medewerkers van de gemeente Stadskanaal zijn uitgesloten van deelname. 
  • De foto mag uiteraard bewerkt worden: Maak bijvoorbeeld de watertoren geel.

Er zijn geen items om weer te geven.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal