Trouwambtenaar Lucia Ots

“Ik draag graag bij om jullie moment uniek en onvergetelijk te maken, met humor en ontroering.”

 

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Er moet van alles geregeld worden. Jullie trouwdag moet er precies zo uit gaan zien zoals jullie dat voor ogen hebben. Met een ‘jawoord’ dat jullie uitspreken omringt door jullie dierbaren en getuigen waardoor je wettelijk aan elkaar verbonden bent. Daar hoort natuurlijk een prachtige ceremonie bij, waaruit jullie liefde voor elkaar spreekt en waar jullie unieke liefdesverhaal verteld wordt.

Een mooie ceremonie houdt voor mij in dat het persoonlijk, warm en oprecht is en de diepte niet schuwt, met daarnaast humor, spontaniteit en veel vrolijkheid. Waar mensen die jullie dierbaar zijn een rol in kunnen spelen: kinderen de ringen mogen aangeven of het huwelijk met een hamerslag mogen bezegelen. Er is van alles mogelijk en ik kijk graag samen met jullie wat er bij je past.

Mijn naam is Lucia Ots, trouwambtenaar in de gemeente Stadskanaal, zangeres en ceremoniespreker. Ik ben een enthousiaste, vrolijke en energieke levensgenieter. Ik ben in 1992 getrouwd met de leukste en liefste boer uit Sellingerbeetse. We hebben een prachtige dochter en zoon, die al volwassen zijn. Ik wandel graag met mijn grootste vriendin, onze hond Rocky. Varen met onze boot, lekker eten en onder het genot van een wijntje genieten van familie en goede vrienden maakt mij een gelukkig mens.

Na jarenlang in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt heb ik het roer omgegooid en ben ik vanuit mijn passie gaan werken. Al jaren speel ik in coverbands en treed ik op in een duo en ook solo. Naast zingen speel ik saxofoon, gitaar en mondharmonica. Mensen raken en vermaken met mijn muziek is mijn grote passie. Daarnaast werk ik in de Vesting Bourtange, waar ik groepen mensen uit binnen- en buitenland rondleid en vertel over de historie en het heden.

Ik zou het een eer vinden om deel uit te maken van één van de mooiste dagen van jullie leven. Ik kom bij jullie langs om de tijd te nemen elkaar te leren kennen. Ik draag graag bij om jullie moment uniek en onvergetelijk te maken, met humor en ontroering: een moment om te koesteren en te herinneren.

Liefs, Lucia