Z-22-099057 - Gemeente Stadskanaal - Aanvraag omgevingsvergunning (reguliere procedure) voor het aanleggen van meerdere tijdelijke uitwegen op diverse locaties in de Gemeente Stadskanaal

Publicatiedatum:
vrijdag 11 maart 2022
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
omgevingsvergunningZ-22-099057 - Gemeente Stadskanaal - Aanvraag omgevingsvergunning (reguliere procedure) voor het aanleggen van meerdere tijdelijke uitwegen op diverse locaties in de Gemeente Stadskanaal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal heeft op 4 maart 2022 de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), ontvangen:

- Diverse locaties in de Gemeente Stadskanaal, het aanleggen van meerdere tijdelijke uitwegen.

Tegen ingekomen aanvragen kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte kennisgeving.

U heeft nog vragen?

Als u nog vragen heeft, kunt u de gemeente van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur telefonisch bereiken via het nummer 0599 631 631. Het e‑mailadres is gemeente@stadskanaal.nl. Om u beter van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u het kenmerk bovenin deze publicatie te vermelden.