Helpt u de burgemeester?

25 maart

Burgemeester Klaas Sloots vraagt om uw hulp: wat maakt Stadskanaal de leukste gemeente van Groningen? Burgemeester Klaas Sloots: “Ik ken uiteraard de Juffertoren in Onstwedde, het dorpsgezicht in Smeerling en het Streek Historisch Centrum. Maar: wat maakt Stadskanaal voor u de leukste gemeente van Groningen? Wat is het leukste plekje? Waar bent u het meest trots op? Ik hoor het graag van u!” Helpt u onze burgemeester mee?

Waarom deze oproep?

Klaas Sloot is nog maar kort burgemeester van onze gemeente. Hij is wel opgegroeid vlakbij Stadskanaal en kent uiteraard een hoop mooie plekjes in deze gemeente. Na zijn jeugd is hij in het midden van het land gaan wonen. Nu hij terug is in Stadskanaal wil hij graag de gemeente herontdekken. Bovendien is hij gevraagd door OOG TV om een podcast op te nemen voor het programma ‘Buiten de grachten’. Hierin vertelt Klaas Sloots over zijn eerste maanden in Stadskanaal en over:

  • De mooiste plekjes in onze gemeente
  • De leukste activiteiten in onze gemeente
  • Waar de inwoners het meest trots op zijn

Helpt u me mee? Ik kijk uit naar uw reacties. Alvast hartelijk dank voor uw hulp,” aldus burgemeester Klaas Sloots.

Stuur uw reactie in via e-mail naar de gemeente.

Over het programma

Het programma ‘Buiten de grachten’ brengt vanuit 10 verschillende gemeenten een podcast uit over de mooiste plekjes in onze provincie. Om de luisteraars te laten weten welke mooie plekken er ‘buiten de grachten’ van de stad Groningen zijn om te ontdekken. Elke aflevering wordt geïntroduceerd door een bekende Groninger uit de betreffende gemeente. Omdat onze gemeente een kersverse burgemeester heeft is hem gevraagd om mee te werken. De podcast is vanaf eind april beschikbaar in alle podcast-apps, zoals Spotify, Itunes, Google Podcast.