Duurzaamheidsmiddag in de bibliotheek

12 november

Op woensdag 13 november organiseert bibliotheek Stadskanaal hun maandelijkse kindermiddag in het teken van duurzaamheid. Duurzaamheid is dit jaar het onderwerp van NL Leest.

Kindermiddag

Tijdens de kindermiddag kunnen ouders en kinderen zich in de bibliotheek bezig houden met het thema duurzaamheid. Er zijn verschillende informatiepunten over afval scheiden, e-waste en waar je afval heen gaat na het weggooien. Kinderen kunnen daarnaast meedoen aan een afvalspel. Ook komt kunstenaar Machiel Braakman met de kinderen een kunstwerk maken van afval, zoals te zien op bovenstaande afbeelding.

De middag begint om 14:00 en gaat door tot 16:30. U en uw kinderen zijn van harte welkom in de bibliotheek.

NL Leest

Nederland Leest is een jaarlijkse landelijke campagne die plaats vindt in de maand november. NL Leest wil zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over lezen. Daarom geeft de bibliotheek deze maand gratis een boek weg, aan zowel leden als niet-leden van de bibliotheek. Dit jaar is dat Winterbloei van Jan Wolkers.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.stadskanaal.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/artikel/duurzaamheidsmiddag-in-de-bibliotheek-442.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter