Vragen over geldzaken of maakt u zich zorgen om uw financiën?

5 februari

Op donderdag 7 maart 2019 wordt voor alle inwoners van de gemeente Stadskanaal het spreekuur Geldzaken hervat. Het doel van het spreekuur is om financiële problemen te voorkomen of op te lossen.

 

 

Alle inwoners van de gemeente kunnen één keer in de twee weken op donderdagavond (in de even weken) terecht bij Welstad in Stadskanaal met vragen over geldzaken. Dit kan zonder afspraak. U kunt ook een e-mail sturen naar geldzaken@stadskanaal.nl. Uw vraag wordt dan tijdens het spreekuur behandeld. Zet in de mail in ieder geval uw naam en telefoonnummer, zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen antwoorden.

 

U kunt onder andere terecht voor het aanvragen van leningen, schuldhulpregeling, vragen over toeslagen en om meer overzicht te krijgen in de maandelijkse inkomsten en uitgaven. Het eerstvolgende spreekuur is op donderdag 7 maart van 17:30 uur tot 19:30 uur, Gandhiplein 5 te Stadskanaal. Daarna is het spreekuur op 21 maart, 4 april, 18 april, 2 mei, 16 mei, 13 juni en 27 juni.

 

Medewerkers van onderstaande instanties zijn bij het spreekuur aanwezig:
Gemeentelijke Kredietbank, Lefier, Welstad, Humanitas en de gemeente Stadskanaal.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.stadskanaal.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/artikel/detail/News/vragen-over-geldzaken-of-maakt-u-zich-zorgen-om-uw-financien-211.html