Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst

10 januari

Woensdagavond 9 januari was er de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente in theater Geert Teis. Ruim 350 mensen woonden de avond bij.

In de foyer werden naar hartelust nieuwjaarswensen gedeeld onder het genot van een glaasje bubbels, uitgedeeld door de winnaars van de ondernemerprijs; Lekker Anders. Op de achtergrond muzikaal begeleid door duo Prettig Weekend. Op het podium in de grote zaal was er een afwisselend programma onder leiding van Marcel Nieuwenweg. Burgemeester Froukje de Jonge stond stil bij de actuele zaken en blikte vooruit. "Een cruciaal jaar voor de ontwikkelingen rond het Refaja en de mogelijke komst van de trein", aldus de burgemeester. De dames van voormalig Vrouw Holland blikten op geheel eigen wijze terug op het jaar. Ben Schomaker werd verkozen tot Knoalster van het Jaar.

De burgemeester stond ook stil bij het 50-jarig bestaan van de gemeente. Ze onthulde het logo en riep iedereen op om iets te organiseren voor bijvoorbeeld de eigen buurt, straat en vereniging. Ook was er de premiĆ©re van de promo van het Secret Forest festival 2019 als onderdeel van de feestelijkheden rondom het vijftigjarig bestaan. Na het officiĆ«le gedeelte werd er nog lang en gezellig nagepraat.

Van de avond is een compilatie gemaakt. Dit kunt u zien via YouTube.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.stadskanaal.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/artikel/detail/News/geslaagde-nieuwjaarsbijeenkomst-202.html