Feestelijk startmoment MFA Cereswijk

25 januari

Woensdag 23 januari heeft onder grote belangstelling het feestelijke startmoment plaatsgevonden van de (ver)nieuwbouw van de MFA Cereswijk. Aan het begin van de middag hebben kinderen van OBS de Badde wandelend een groep mensen van de betrokken partijen opgehaald bij de oude locatie. In een lange optocht kwamen ze aan bij de nieuwe MFA.

Alle aanwezigen werden hartelijk welkom geheten door wethouder Brongers: "Ik ben heel blij dat het nu eindelijk zover is. In de afgelopen periode is door de betrokken partijen hard gewerkt. Zo langzamerhand krijgt het gebouw vorm en kleur. Maar het zijn vooral jullie als nieuwe gebruikers die kleur moeten gaan geven aan het gebouw."

Goziena Brongers had de eer om samen met leerling Evy Ursem van OBS de Badde een piñata stuk te slaan, met daarin lekkernijen voor de kinderen en symbolisch de sleutels voor het nieuwe gebouw. Na het officiële startmoment was er voor alle belangstellenden de gelegenheid om de voortgang van de (ver)nieuwbouw te bekijken.

De gemeente wil in het voorjaar een inloopavond organiseren om de buurt te informeren over de voortgang van het project.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.stadskanaal.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/artikel/detail/News/feestelijk-startmoment-mfa-cereswijk-210.html