Informatie

Trouwambtenaar Gonda Gelling

Trouwambtenaar Gonda Gelling

Gonda Gelling stelt zich aan u voor:

"Met veel enthousiasme wil ik mij aan jullie voorstellen als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs). Mijn naam is Gonda Gelling, ik ben geboren en getogen in Stadskanaal en getrouwd met een lieve man. Wij hebben een zoon en een dochter.

Wat ik bijzonder aangenaam vind in het leven, is het ontmoeten van mensen. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal, ook in de liefde. Zo wil ik graag met jullie mijn verhaal delen. Lang, lang geleden heb ik mijn echtgenoot op een bazaar een kogeltje in het hoofd geschoten. Hij was medewerker van een schiettent, stond in de stand en ik probeerde een voltreffer te schieten. En dat is gelukt! Ik had de hoofdprijs, want het kogeltje belandde in de schedel van mijn echtgenoot. Een hersenschudding, drie maanden hoofdpijn, verkering, verloving en een gelukkig huwelijk is het gevolg. Zo blijkt maar weer dat de liefde een schot in de roos is.

Als babs ben ik natuurlijk benieuwd naar jullie verhaal. Tijdens mijn bezoek wil ik graag naar jullie luisteren, ontdekken wie jullie zijn. Om later jullie persoonlijke verhaal te verwerken in een toespraak, rekening houdend met jullie wensen, zodat de trouwplechtigheid of het partnerschap een persoonlijk, warm, vrolijk, serieus en spontaan karakter krijgt. Mochten jullie de plechtigheid of een deel ervan in het Grunnigs wensen, dan is dat voor mij als Knoalster geen probleem.

Graag wil ik jullie veel succes wensen bij alle voorbereidingen en wens ik jullie voor de toekomst al het geluk dat ik jullie maar kan wensen. Immers, het grootste geluk in het leven is dat er iemand is die van je houdt.

(...o ja, voordat ik het vergeet, met mijn man is het helemaal weer goed gekomen!)”

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal