Informatie

Trouwambtenaar Ans Dekkinga-Jonker

Trouwambtenaar mevrouw Ans Dekkinga-Jonker

Ans Dekkinga-Jonker stelt zich aan u voor:

"Graag wil ik me voorstellen als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Mijn naam is Ans Dekkinga-Jonker. Ik ben getrouwd en heb twee zonen. Ik ben huisvrouw en heb me veel ingezet voor allerlei organisaties; maatschappelijk, bestuurlijk, muzikaal, creatief, voor jong en oud.

Sinds januari 2004 ben ik aangesteld als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Van harte wil ik de uitdaging aangaan een passende bijdrage te mogen leveren aan de, voor twee mensen, belangrijkste dag in hun leven. Een bijdrage die ligt in het verzorgen van de huwelijksvoltrekking. Een 'formele' gebeurtenis, waarin een persoonlijke en bijzondere benadering niet mag ontbreken voor het (echt)paar dat ervoor heeft gekozen samen hun levensweg te gaan.

Ik houd van stijl, warmte en hartelijkheid. Persoonlijk contact is heel belangrijk en als voorbereiding voor de huwelijksvoltrekking wil ik de mensen uitnodigen bij mij thuis te komen.

Na een openhartig gesprek heb ik de eer de huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie zo mooi en gelukkig mogelijk te maken. Op elk bruidspaar en op hun toekomst!"

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal