Productinformatie

Aanvraag gebruik gymnastieklokaal

  • Gymnastieklokaal of sporthal reserveren
  • Voor een heel schooljaar reserveren, per half jaar of eenmalig
  • Kosten verbonden aan huren zaal

Algemene informatie


Heeft u een ruimte nodig voor sport? Dan kunt u bij ons een gymnastiekzaal, sporthal de Spont in Stadskanaal of sporthal de Veenhorst in Musselkanaal reserveren. U kunt een gymzaal of sportzaal reserveren voor lessen, trainingen en wedstrijden gedurende een heel schooljaar, voor een half jaar, of voor een eenmalige activiteit.

Als u gebruik wilt maken van de atletiekbaan in Stadskanaal, of u wilt een sporttoestel huren, neemt u telefonisch contact met ons op via telefoonnummer (0599) 631 631.

Hoe werkt het


Formulier uitprinten

Download het juiste formulier. Stuur het ingevulde formulier naar gemeente Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal.


Via internet aanvragen
U kunt via een online formulier een sportzaal reserveren.

Naar het gemeentehuis

U kunt ook bij ons op het gemeentehuis langskomen om een gymzaal of sporthal te reserveren. Het is handig als u het juiste aanvraagformulier alvast meeneemt.

Wat kost het


Aan het gebruiken van een gemeentelijke sportaccommodatie zijn kosten verbonden. Neem contact met ons op voor een specificatie van de kosten.

Wilt u meer weten


Wilt u meer weten over het gebruik van gemeentelijke gymzalen of sporthallen? Dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen via (0599) 631 631.