Informatie

Afvalwijzer

Vuilniswagen leegt grijze containers

Op www.mijnafvalwijzer.nl  vindt u alle informatie over onze afvalstromen, tarieven en inzamelroutes. U ontvangt geen gedrukte afvalkalender meer in uw brievenbus, maar u kunt een kalender voor uw eigen adres downloaden en uitprinten.

Ook kunt u kiezen voor de Afvalwijzer App op de smartphone of tablet. Dan is er helemaal geen papier meer nodig en heeft u de actuele informatie letterlijk bij de hand.

Afvalwijzer App

U kunt de Afvalwijzer App gratis downloaden. Voordeel van de App is dat u altijd de meest actuele informatie hebt en dat u notificaties kunt instellen. U krijgt dan bijvoorbeeld de melding op uw smartphone of tablet dat uw grijze container de volgende dag geleegd wordt.

Wilt u toch liever een afvalkalender op papier?

Dan kunt u inloggen (met uw postcode en huisnummer) op de website www.mijnafvalwijzer.nl . Ga naar menu en kies voor jaaroverzicht. Hier vindt u de pdf van de kalender die u kunt uitprinten. Kunt u op geen enkele manier een geprint exemplaar bemachtigen, bijvoorbeeld via familie, vrienden of kennissen, belt u dan de gemeente. U krijgt een gepersonaliseerd exemplaar thuisgestuurd.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal