Nieuwsbericht
12 mrt

Op-StapBus brengt inwoners gemeente Stadskanaal gratis naar het Stembureau

RSS

Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en is er ook een referendum voor de zogenaamde sleepwet. De Op-StapBus, Welstad en Gemeente Stadskanaal halen ouderen en mensen die moeilijk ter been zijn op om te kunnen stemmen. De Op-StapBus, die het vervoer regelt, combineert het stemmen met een gezellig uurtje koffie/thee te drinken tussen 10.00 -11.00 uur en 14.00-15.00 uur. Na afloop wordt iedereen teruggebracht.

’s Ochtens tussen 10.00 -11.00 uur kunnen inwoners met de Op-StapBus naar Maarsheerd in Stadskanaal en naar de Drijscheer in Alteveer om te stemmen. Inwoners worden opgehaald en weer teruggebracht.
’s Middags tussen 14.00 – 15.00 uur gaat de Op-StapBus voor het stemmen en een kopje koffie/thee naar de Rank (Oosterstraat Stadskanaal) en naar Lint in Musselkanaal. Maarsheerd, De Drijscheer, De Rank en Lint stellen hun ruimte hiervoor beschikbaar.

Wilt u hiervan gebruik maken? Bel dan met Stichting Welstad, 0599-635999 o.v.v. naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en evt. hulpmiddelen( rollator, rolstoel) Let op : er is beperkte ruimte. De exacte ophaaltijd is afhankelijk van het aantal mensen dat zich opgeeft en de plaats waar iemand opgehaald moet worden.

Gepubliceerd op: 12 maart 2018

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal