Nieuwsbericht
23 jun

Renovatie clubkleedgebouw VV SETA krijgt groen licht

RSS
Renovatie clubkleedgebouw VV SETA krijgt groen licht

Het college heeft ingestemd met de renovatie van het clubkleedgebouw van v.v. SETA. De werkzaamheden worden verricht vanwege achterstallig onderhoud en hebben betrekking op de douches en kleedkamers. De renovatiewerkzaamheden starten zo spoedig mogelijk.

Op basis van een technische inspectie, gesprekken met de vereniging en de meerjarenraming van het onderhoud van de accommodatie, is in nauw overleg een renovatieplan ontwikkeld. De douches en kleedkamers voldoen nu niet langer aan de normen. Het tegelwerk, het douchegarnituur en de leidingen in de doucheruimten zijn sterk verouderd. Hetzelfde geldt voor de vloeren, de wanden, de afwatering en de verlichting.

In navolging van andere voetbalverenigingen in de gemeente had de v.v. SETA enkele jaren geleden renovatieplannen voor haar clubkleedgebouw. Deze plannen zijn destijds in de ijskast gezet omdat de club onder het bestaansrecht dreigde te komen. Maar v.v. SETA heeft recentelijk aangetoond een stabiele vereniging te zijn met circa honderd leden.

De totale kosten zijn begroot op € 75.000,00. € 44.700,00 hiervan wordt rechtstreeks door de gemeente betaald. De overige € 30.300,00 komt uit de reserve incidentele bestedingen.

Gepubliceerd op: 23 juni 2014

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal