Informatie

Paginalijst

04mei Stadskanaal bezuinigt én investeert
Het college heeft de voorjaarsnota 2016, de perspectiefnota 2017-2020 en het ombuigingsplan 2016-2019 vastgesteld. In dat laatste document worden voorstellen gedaan voor ombuigingen, oplopend tot jaarlijks € 1 miljoen vanaf 2019.

25apr Burgemeester reikt Koninklijke Onderscheidingen uit
Op dinsdag 26 april heeft burgemeester Galama vier Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.

25apr Goede resultaten bij scheiden plastic en drankenkartons
Inwoners van de gemeente Stadskanaal scheiden 85% van het plastic verpakkingsafval en drankenkartons op de juiste manier.

18apr Ruim 60 medewerkers Wedeka gedetacheerd bij bedrijfsleven
Het college is akkoord gegaan met een drietal groepsdetacheringen, waarmee de openbare ruimte tien jaar lang wordt beheerd en onderhouden

14apr Contourenschets vastgesteld voor Werk- en Ontwikkelbedrijf Oost-Groningen
De colleges van de gemeenten Bellingwedde, Borger-Odoorn, Menterwolde, Pekela, Stadskanaal, Oldambt, Veendam en Vlagtwedde hebben op dinsdag 12 april de Contourenschets voor een nieuw Werk- en Ontwikkelbedrijf in Oost-Groningen vastgesteld.

29feb Doorontwikkeling beleid huishoudelijke hulp
In het kader van de doorontwikkeling van het beleid voor huishoudelijke hulp stelt het college de gemeenteraad voor schoonmaakondersteuning vanaf 1 mei 2016 onder te brengen in een algemene voorziening.

03feb Aangescherpt plan van aanpak voor uitvoering Akkoord van Westerlee
De uitvoering van het Akkoord van Westerlee is weer een belangrijke stap verder. De colleges vande gemeenten Bellingwedde, Borger-Odoorn, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Stadskanaal,Veendam en Vlagtwedde zijn op dinsdag 2 februari akkoord gegaan

01feb College van B&W actualiseert het armoedebeleid
Het college van Stadskanaal stelt de gemeenteraad aanpassingen in het armoedebeleid voor. Daarvoor is de nota Armoedebeleid Stadskanaal opgesteld.

14jan Colleges vragen raden om vervolgonderzoek mogelijke herindeling
De colleges van de gemeenten Pekela, Stadskanaal en Veendam vragen de gemeenteraden in te stemmen met vervolgonderzoek naar een mogelijke herindeling.

22sep Unieke pilot: supersnel internet via gelijkspanningsnet in Vledderveen
De gemeente en Enexis starten een pilot om supersnel internet mogelijk te maken in het buitengebied. Dat gebeurt door het openbare verlichtingsnet geschikt te maken voor gelijkspanning en snel dataverkeer.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal