Informatie

Paginalijst

24okt Forse vermindering energieverbruik openbare verlichting
De gemeente Stadskanaal gaat het energieverbruik van de openbare verlichting flink verminderen. Zo zal in 2020 minimaal 20% absolute energiebesparing bij openbare verlichting zijn gerealiseerd ten opzichte van 2013.

17okt Cliënten tevreden over Wmo-ondersteuning
Wmo-cliënten van de gemeente zijn over het algemeen tevreden over de ondersteuning die zij krijgen.

12okt Stadskanaal schrijft zwarte cijfers
De gemeente is er in geslaagd de begroting in 2017 structureel sluitend te maken, met een batig saldo van € 267. 000,00. Ook meerjarig zijn er kleine plusjes te noteren. Dit resultaat is tot stand gekomen na het nemen van extra maatregelen om begroti

10okt Gemeente Stadskanaal steunt de Nationale Coming-Outdag
Voor het gemeentehuis van Stadskanaal zal op 11 oktober de regenboogvlag hangen. Met de regenboogvlag wil de gemeente Stadskanaal de LHBTI-gemeenschap een hart onder de riem steken.

10okt Gemeente Stadskanaal steunt plan voor voormalig schoolgebouw in Alteveer
De gemeente Stadskanaal stelt € 5000 beschikbaar aan de Stichting Ruilwinkel Alteveer. De stichting gebruikt het bedrag voor het opzetten van een ruilwinkel, een eetlokaal en een tuin in en rondom de voormalige openbare basisschool ’t Zonnedal.

29sep Commissaris van de Koning bezoekt Stadskanaal
Commissaris van de Koning René Paas heeft een vruchtbaar kennismakingsbezoek gebracht aan de gemeente Stadskanaal. Tijdens zijn bezoek besprak hij met het college voor Stadskanaal belangrijke thema’s en bezocht hij enkele locaties in de gemeente.

29sep Volgend jaar geen wijziging in situatie openluchtbaden
Het beheer van de drie openluchtbaden in de gemeente Stadskanaal zal in 2017 op dezelfde wijze gebeuren als afgelopen seizoen.

28sep Nieuwe portefeuilleverdeling college
Het college van Stadskanaal heeft besloten de portefeuilles opnieuw te verdelen.

01sep Stadskanaal aangewezen als pilotproject omgevingsplan
Als eerste gemeente in de provincie Groningen werkt Stadskanaal aan een omgevingsplan. Dit gebeurt in de vorm van een pilot, waarvoor het Rijk de gemeente heeft aangewezen. In het omgevingsplan worden bestemmingsplannen en afzonderlijke beleidsdocume

29aug Praat mee over mogelijke herindeling Pekela, Stadskanaal en Veendam!
Pekela, Stadskanaal en Veendam gaan een spannende tijd tegemoet. Binnen een half jaar gaan de gemeenteraden een besluit nemen over een mogelijke herindeling.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal