Nieuwsbericht
01 nov

Dag van de Ondernemer op 18 november 2016

RSS
Startersprijs

Er bestaat tegenwoordig voor alles een aparte dag: Secretaressedag, Dag van de Bouw, Moederdag. Maar er is nog geen 'Dag van de Ondernemer'. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn. Als blijk van waardering voor het ondernemerschap heeft MKB-Nederland vrijdag 18 november uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. De gemeente Stadskanaal en de Vereniging van Bedrijven in de Kanaalstreek (VVBK) hebben een avondprogramma voor al haar ondernemers ontwikkeld. Onderdeel van de avond is de uitreiking van de Startersprijs gemeente Stadskanaal 2016.

De avond van de ondernemer

Het avondprogramma vindt plaats in de gloednieuwe pleinzaal in Theater Geert Teis. Verschillende succesvolle ondernemers worden geïnterviewd door RTV-Noord presentator Marcel Nieuwenweg. Daarnaast zal de Startersprijs gemeente Stadskanaal 2016 worden uitgereikt door Jan Nieboer (VVBK) en burgemeester Baukje Galama. Ook zal Marja Doedens (nieuwe voorzitter van MKB-Noord van de provincie Groningen) zich tussen de ondernemers op het podium voegen. Uiteraard zal de avond afgesloten worden met een hapje en een drankje waarbij er uitgebreid ruimte is om te netwerken.

Avondprogramma

  • 19:30 - 20:00 uur: Inloop
  • 20:00 - 20:45 uur: Marcel Nieuwenweg (presentator RTV-Noord) in gesprek met burgemeester Baukje Galama en diverse ondernemers, zoals Martin van der Leest (o.a. SealteQ en QuakeShield), Bastiaan Amsing (o.a. PuurIdee en Screencom) en Ben Timmermans (o.a. Hoornstra N-B en MBP).
  • 20:45 - 21:00 uur: Uitreiking Startersprijs gemeente Stadskanaal 2016 door Jan Nieboer (VVBK) en burgemeester Baukje Galama.
  • 21:00 - 21:30 uur: Marcel Nieuwenweg in gesprek met de “Compagnons van Oost-Groningen”, Marja Doedens (voorzitter MKB-Noord provincie Groningen) en lancering van pioniersstation Stadskanaal.
  • 21:30 - 22:30 uur: Afsluiting en netwerkborrel met hapje en drankje.

Meld u nu aan door op deze link te klikken

De startersmiddag is geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen. U bent natuurlijk van harte welkom bij het avondprogramma.

Gepubliceerd op: 01 november 2016

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal