Nieuwsbericht
11 jun

Oproep aanmelden Leer en Doe Festival

RSS
Leer & Doe festival

Op zaterdag 1 september kunt u uw organisatie en vereniging presenteren in het centrum van Stadskanaal tijdens het vernieuwde Leer en Doe Festival.

Tijdens het Leer en Doe festival wordt maatschappelijke organisaties en verenigingen de unieke mogelijkheid geboden om hun activiteiten voor het nieuwe seizoen te promoten. Hiervoor worden (gratis) kraampjes beschikbaar gesteld. Ook geeft het u de kans om nieuwe vrijwilligers, leden of deelnemers te werven. Bezoekers krijgen op hun beurt de mogelijkheid zich te oriƫnteren op vrijwilligerswerk en de tal van verschillende organisaties en verenigingen in de gemeente. Het Leer en Doe Festival is daarom een unieke win-win situatie waar vraag en aanbod samenkomt.

Voor deelnemers van het festival is het ook mogelijk een activiteit op of rond het podium te organiseren. Zo worden bezoekers uitgedaagd om de door u aangeboden activiteiten echt te ervaren. Om het festival feestelijk aan te kleden worden er optredens verzorgd.

Meedoen aan het festival? Meldt u dan aan via dit aanmeldingsformulier. Wij kunnen u ook een formulier toesturen. Bel dan naar het VIP! Stadskanaal telefoonnummer (0599) 655 001

Gepubliceerd op: 11 juni 2018

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal