Nieuwsbericht
15 jan

Aankondiging vrijwilligersavond

RSS

Als dank en waardering voor alle vrijwillige inzet worden de vrijwilligers van Stadskanaal op donderdagavond 8 maart 2018 – aan de vooravond van NLdoet - in het zonnetje gezet.

Voor 400 vrijwilligers wordt in sporthal de Spont de tafel gedekt waar zij kunnen genieten van een heerlijk driegangen buffet. Daarbij worden zij bediend door leden van het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad. Er is een gezellig en gevarieerd programma met medewerking van verschillende regionale artiesten. Verder is er de uitreiking van de jaarlijkse vrijwilligersprijzen door de gemeente en de Rabobank Zuid en Oost Groningen.

Aanmelding

Organisaties kunnen hun vrijwilligers op naam aanmelden via . Individuele aanmelding is niet mogelijk

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het VIP! Stadskanaal aan het Gandhiplein 5 (Welstad), telefoonnummer (0599) 655 001.

Uitreiking vrijwilligersprijzen

Tijdens de vrijwilligersavond vindt de jaarlijkse uitreiking van de vrijwilligersprijzen plaats. Er worden vier prijzen toegekend aan verenigingen, instellingen of projecten die hun vrijwilligersactiviteiten op een eigentijdse manier promoten, namelijk met een vlog of kort filmpje. JouwTV, een initiatief van Welstad en streekomroep RTV1 kan organisaties hierbij ondersteunen. Meer informatie vind je op www.jouwtv.nl . De vier beste inzendingen worden tijdens de vrijwilligersavond gepresenteerd en maken kans op de hoofdprijs van € 1.000,00.

Gepubliceerd op: 15 januari 2018

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal