Nieuwsbericht
12 mei

Verkeersmaatregelen Secret Forest Festival

RSS

Vanaf 13 mei 2017 vinden de opbouwwerkzaamheden plaats voor het Secret Forest Festival in Stadskanaal. Gedurende deze periode is er een alternatieve wandel- en fietsroute (‘Stadskanaal cultuur/natuur rondje’) door het gebied (Pagedal) beschikbaar. Deze zal met borden worden aangegeven. Het evenemententerrein is tijdens de op- en afbouw niet toegankelijk voor bezoekers. Verder is de parkeerplaats aan de Onstwedderweg niet beschikbaar tot na het evenement.

De omgeving van het festivalgebied, vanaf de kruising Maarsbroek-Hoveniersweg, is alleen toegankelijk voor bezoekers van het festival. Bewoners van aanliggende wijken kunnen gewoon hun woning bereiken. Bezoekers van het festival worden met borden en door verkeersregelaars naar de tijdelijke parkeergelegenheden aan de Hoveniersweg bij het Pagecentrum geleid. Tevens is de Hoveniersweg vanaf de Borgenweg afgesloten voor het overige verkeer.

In een aantal straten is het op 20 mei 2017 verboden om te parkeren en/of stil te staan. Dit geldt voor beide kanten van de weg. Het gaat om de volgende straten: Borgenweg, Hoveniersweg, Maarsbroek, Dr. Kinglaan, Onstwedderweg en Manegelaan.

Gepubliceerd op: 12 mei 2017

Meer nieuws van deze week


Meer informatie

Gemeente Stadskanaal