Nieuwsbericht
22 dec

Afvalwijzer en wijzigingen rond de feestdagen

RSS

Vanaf 23 december 2017 zijn de data voor 2018 te vinden in onze online afvalwijzer: www.mijnafvalwijzer.nl en de AfvalwijzerApp. Ook gewijzigde ophaaldagen in verband met de feestdagen (kerstdagen en nieuwjaarsdag) kunt u er vinden.

U kunt er informatie vinden over de inzameldagen van de groene en grijze container. Ook leest u meer over het op laten halen of wegbrengen van andere soorten afval. Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw postcode en huisnummer opgeven. Vanaf dat moment toont de Afvalwijzer u een gepersonaliseerd overzicht.

Wilt u toch liever een afvalkalender op papier?

Dan kunt u inloggen (met uw postcode en huisnummer) op de website www.mijnafvalwijzer.nl . Ga naar menu en kies voor jaaroverzicht. Hier vindt u de PDF van de kalender, die u kunt uitprinten. Kunt u op geen enkele manier een geprint exemplaar bemachtigen, bijvoorbeeld via familie, vrienden of kennissen, belt u dan de gemeente. U krijgt dan een gepersonaliseerd exemplaar thuisgestuurd.

Kerstbomenroute

De kerstbomen worden in week 2 (8 t/m 12 januari 2018) opgehaald. Leg uw kerstboom op de inzameldag van de groene container aan de weg.

Gepubliceerd op: 22 december 2017

Meer nieuws van deze week


Meer informatie

Gemeente Stadskanaal