Bekendmaking
11 jan

Algemene raadscommissie vergadert op 16 januari 2012De algemene raadscommissie vergadert op 16 januari 2012. De vergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. U wordt van harte uitgenodigd om de vergadering van de algemene raadscommissie te bezoeken.

De raadzaal is op de eerste verdieping van het gemeentehuis. De lift heeft de laatste tijd last van storingen. Er worden nieuwe onderdelen geplaatst, maar het is onduidelijk wanneer de werkzaamheden door de fabrikant afgerond zullen zijn. Wij raden u daarom aan om maandag 16 januari contact op te nemen met het gemeentehuis wanneer u gebruik moet maken van de lift.

Op de agenda staat: Presentatie Scholengroep OPRON

U kunt de vergaderstukken raadscommissie 16 januari 2012  bekijken en downloaden. Inspreken tijdens de vergadering is mogelijk, ook over zaken die niet op de agenda staan. U kunt dit melden bij de griffie tot één uur voor het begin van de vergadering, (0599) 631 409 of . Inspreken is uw mening geven over het onderwerp, als uw belangen of de belangen van uw organisatie in het geding zijn.


Extra informatie

Soort: Vergaderingen
Type: agenda en notulen

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.