Bekendmaking
03 aug

Voorzieningen maatschappelijke ondersteuningBurgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat zij in hun vergadering van 26 juli 2011 het Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 en het Verstrekkingenboek voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 gewijzigd hebben vastgesteld.

Wat is er gewijzigd?

De wijzigingen in het Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 hebben betrekking op de bewaarduur van gegevens indien sprake is van een persoonsgebonden budget, de wijze van vaststelling van de hoogte van een persoonsgebonden budget voor huishoudelijke hulp van het type ‘PGB-regulier’. Ook is artikel 32 gewijzigd, betreffende de toepassing van de overgangs- en gewenningsperiode. De wijzigingen in het Verstrekkingenboek voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 hebben eveneens betrekking op wat hiervoor is weergegeven. Het gewijzigde Besluit voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 en het gewijzigde Verstrekkingenboek voorzieningen maatschappelijke ondersteuning Stadskanaal 2008 treden één dag na bekendmaking in werking, dus op 4 augustus 2011.

U wilt de stukken inzien?

Dat kan. Vanaf 4 augustus 2011 liggen het gewijzigde Besluit en het Verstrekkingenboek gedurende twaalf weken ter inzage in de hal van het publieksbureau in het gemeentehuis. U kunt ze hieronder ook digitaal raadplegen.


Extra informatie

Soort: Regelgeving
Type: verordeningen en reglementen

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.