Bekendmaking
18 jun

Ontwerp-omgevingsvergunning Landelijk gebied, Zuider Kanaalweg 1Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat de ontwerp-omgevingsvergunning Landelijk gebied, Zuider Kanaalweg 1 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Met deze omgevingsvergunning wordt de inrichting van een waterbergingsgebied, kap van bomen en het verplaatsen van de wettelijk beschermde roeken mogelijk gemaakt.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

Het ontwerp en de bijbehorende stukken liggen vanaf 19 juni tot en met 30 juli 2014 voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerp inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Tevens kunt u het ontwerp hieronder in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen.

U wilt reageren?

U kunt tot en met 30 juli 2014 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.


Extra informatie

Soort: Overige
Type: omgevingsvergunning

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.