Bekendmaking
02 okt

Ontwerp-omgevingsvergunning ‘Landelijk gebied, Spanweg tussen 2 en 3’Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan en bouwen van een bouwwerk voor het realiseren van een agrarisch bedrijfsgebouw op het perceel tussen Spanweg 2 en 3 in Onstwedde.

U wilt het ontwerp inzien?

De ontwerp – omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 3 oktober tot en met 13 november 2013 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. U kunt de omgevingsvergunning in hieronder in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op ruimtelijke plannen  waar het te vinden is onder NL.IMRO.0037.OV1310-on01.

U wilt reageren?

U kunt tot en met 13 november 2013 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak via (0599) 631 436.


Extra informatie

Soort: Omgevingsvergunningen
Type: omgevingsvergunning

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.