Bekendmaking
15 mei

Omgevingsvergunning ‘Onstwedde, Alteveer en Mussel, Tellingerweg 1Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan en bouwen van een bouwwerk voor het toevoegen van een tennisbaan met hekwerken en lichtmasten bij het tenniscomplex aan de Tellingerweg 1 in Onstwedde.

Het ontwerp en de bijbehorende stukken liggen vanaf 16 mei tot en met 26 juni 2013 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. U kunt het ontwerp in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op : ruimtelijkeplannen.nl   waar het te vinden is onder NL.IMRO.0037.OV1306-on01.

U kunt tot en met 26 juni 2013 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.


Extra informatie

Soort: Omgevingsvergunningen
Type: omgevingsvergunning

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.