Bekendmaking
13 mrt

Ontwerpbeschikking Molenpaal 3 OnstweddeBurgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteit: handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening met een ruimtelijke onderbouwing. Met deze omgevingsvergunning wordt het realiseren van een camping aan Molenpaal 3, 9591CP in Onstwedde  mogelijk gemaakt. 

Waar kunt u het ontwerp inzien?

De ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 maart 2013 tot en met 25 april 2013 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. U kunt de ontwerp omgevingsvergunning hieronder  in electronische vorm inzien. Tevens kunt u de ontwerp omgevingsvergunning  raadplegen en verkrijgen op  www.ruimtelijkeplannen.nl

U wilt reageren?

U kunt tot en met 25 april 2013 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.


Extra informatie

Soort: Omgevingsvergunningen
Type: omgevingsvergunning

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.