Bekendmaking
01 aug

Voorontwerp omgevingsvergunning Stadskanaal Noord – Lichtboei Tros, zes patiowoningenBurgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten:

  • gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan
  • bouwen van een bouwwerk

Met deze omgevingsvergunning wordt het bouwen van zes patiowoningen in een gebied tussen de Lichtboei en Tros in Stadskanaal mogelijk gemaakt.

Waar kunt u het voorontwerp inzien?

Het voorontwerp en de bijbehorende stukken liggen vanaf 2 augustus tot en met 12 september 2012 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Ook kunt u het voorontwerp in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op www.ruimtelijkeplannen.nl (waar het te vinden is onder NL.IMRO.0037.OV1204-vo01) en hieronder.

U wilt reageren?

U kunt tot en met 12 september 2012 uw inspraakreactie kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.


Extra informatie

Soort: Omgevingsvergunningen
Type: omgevingsvergunning

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.