Bekendmaking
11 sep

Ontwerp-omgevingsvergunning Landelijk gebied, Ondersteveenweg 15 en 17 Mussel, gemeente StadskanaalBurgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning 'Landelijk gebied, Ondersteveenweg 15 en 17' met de bijbehorende bestanden, waaronder de provinciale “verklaring van geen bedenkingen” en het besluit Mer-beoordeling, gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Met deze omgevingsvergunning wordt de uitbreiding van een varkenshouderij mogelijk gemaakt. 

Het ontwerp en de bijbehorende stukken liggen vanaf 12 september tot en met 23 oktober 2014 voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerp inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Tevens kunt u het ontwerp in elektronische vorm hieronder raadplegen en verkrijgen.

U kunt tot en met 23 oktober 2014 uw zienswijze kenbaar maken zowel ten aanzien van de omgevingsvergunning als de bijbehorende stukken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.


Extra informatie

Soort: Bestemmingsplannen
Type: omgevingsvergunning

Gerelateerde documenten

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.