Bekendmaking
11 sep

Ontwerp bestemmingsplan ‘Cereswijk en Dideldom’Burgemeester en wethouders van Stadskanaal maken bekend, dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Cereswijk en Dideldom’ en het ontwerpbesluit geen grondexploitatieplan ter inzage worden gelegd. Het nieuwe bestemmingsplan vervangt het geldende bestemmingsplan ‘Ceresdorp – Dideldom’ en het noordelijk deel van het bestemmingsplan ‘Musselkanaal’ vanaf de Exloërweg.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

Het ontwerp-bestemmingplan met de bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit geen grondexploitatieplan liggen vanaf 12 september tot en met 23 oktober 2013 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Tevens is het ontwerp-bestemmingsplan hieronder in elektronische vorm raadpleegbaar en verkrijgbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl   waar het te vinden is onder NL.IMRO.0037.BP0804-on01

U wilt reageren?

U kunt tot en met 23 oktober 2013 uw zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan en/of tegen het ontwerpbesluit geen grondexploitatieplan kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.


Extra informatie

Soort: Bestemmingsplannen
Type: bestemmingsplan

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.