Bekendmaking
12 jun

Ontwerp-bestemmingsplan: Kopstukken 10 MusselBurgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat het ontwerp - bestemmingsplan ‘Landelijk gebied, Kopstukken 10’ gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Met dit ontwerp worden de parkeerplaatsen, het opslagterrein en het huidige gebruik van handelsonderneming Mestenmaker aan de Kopstukken 10 in Mussel planologisch vastgelegd. In dit bestemmingsplan worden geen nieuwe uitbreidingsmogelijkheden mogelijk gemaakt.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

Het ontwerp en de bijbehorende stukken liggen vanaf 12 juni tot en met 24 juli 2013 voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerp inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Tevens kunt u het ontwerp in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op ruimtelijkeplannen

 U wilt reageren?

U kunt tot en met 24 juli 2013 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan de gemeenteraad, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.


Extra informatie

Soort: Bestemmingsplannen
Type: bestemmingsplan

Mijn bekendmakingen

Zoeken de bekendmakingen bij u in de buurt.