Informatie

Archief nieuwsberichten

16jan Sterk Vrijwilligerswerk: workshops voor vrijwilligersorganisaties
Welstad organiseert in samenwerking met het project ‘Sterk Vrijwilligerswerk’ een aantal gratis workshops voor vrijwilligersorganisaties.

15jan Aankondiging vrijwilligersavond
Als dank en waardering voor alle vrijwillige inzet worden de vrijwilligers van Stadskanaal op donderdagavond 8 maart 2018 – aan de vooravond van NLdoet - in het zonnetje gezet.

10jan Ondertekening Samenwerkingsovereenkomst Commerciƫle Werkplaats Techniek
Vanmiddag is de samenwerkingsovereenkomst “CommerciĆ«le Werkplaats Techniek” ondertekend door directeur van Dok 4 Erik Vos, directeur van Wedeka Grietje Kalfsbeek en wethouders Bert Wierenga (gemeente Veendam) en Johan Hamster (gemeente Stadskanaal).

03jan Mapathon op gemeentehuis
Op donderdag 8 februari organiseren de Jonge Ambtenaren Stadskanaal (JAS) samen met het Nederlandse Rode Kruis een bijzondere activiteit in het gemeentehuis, een zogenaamde ‘mapathon’.

22dec Afvalwijzer en wijzigingen rond de feestdagen
Vanaf 23 december 2017 zijn de data voor 2018 te vinden in onze online afvalwijzer: www. mijnafvalwijzer. nl en de AfvalwijzerApp. U kunt er informatie vinden over de inzameldagen van de groene en grijze container.

21dec Oproep burgemeester Galama: ‘Hou rekening met elkaar tijdens oud en nieuw’
Burgemeester Baukje Galama roept eenieder op van oud en nieuw een mooi en veilig feest te maken: ,,Hou rekening met elkaar: oudejaarsdag valt op een zondag en die beleeft iedereen op een andere manier, gezien de diversiteit in de gemeente”.

20dec Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst
Wij nodigen u van harte uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 9 januari 2018 om 19.00 uur in Theater Geert Teis.

20dec Hefpunt wordt met ingang van 1-1-2018 Noordelijk Belastingkantoor
Tot nu toe kreeg u de aanslag voor de waterschapsbelastingen van Hefpunt. Dat is straks verleden tijd. Vanaf 1 januari 2018 krijgt u hem van het Noordelijk Belastingkantoor.

06dec Wijziging dienstregeling Qbuzz vanaf 10 december
Vanaf 10 december 2017 wijzigt de dienstregeling voor een groot aantal buslijnen. U vindt alle nieuwe tijden en routes op de website van Qbuzz.

05dec Bijeenkomst over zonneparken
Kom op donderdagavond 7 december naar de 'tweede discussiebijeenkomst' in het Theater Geert Teis in Stadskanaal.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal