Informatie

Archief nieuwsberichten

24mei Te groot aanbod aan winkels in provincie Groningen
Er is een te groot aanbod aan winkels in onze provincie. Dat blijkt uit het 'Koopstromenonderzoek provincie Groningen 2016-2017’ dat in opdracht van de provincie Groningen is uitgevoerd.

24mei Textielroute
Wedeka Kringloop Milieu rijdt binnenkort weer de textielroute. Geef uw overtollige kleding, schoenen, beddengoed en ander textiel een tweede leven en z maandag 12 juni: Stadskanaal Noord, Waterland, Parkwijk, Stadskanaal Centrum, Industrieterrein

23mei Cursus ‘Plezier op School’ voor aanstaande brugklassers
Weinig vrienden, gepest worden of vaak ruzie met leeftijdsgenoten. Voor de aanstaande brugklasser die zich hierin herkent wordt de zomercursus ‘Plezier op School’ gegeven.

22mei Wat te doen als u een bijennest of bijenzwerm heeft ontdekt?
Heeft u overlast van bijen in of rondom uw huis? Of heeft u een bijenzwerm geconstateerd?

15mei E-waste race van start
Vrijdag 12 mei was de aftrap van de E-waste race in Oost-Groningen en Noordoost-Drenthe. Verschillende basisscholen zullen het tegen elkaar opnemen in de race om zo veel mogelijk e-waste (elektronisch afval) in te zamelen.

12mei Verkeersmaatregelen Secret Forest Festival
Vanaf 13 mei 2017 vinden de opbouwwerkzaamheden plaats voor het Secret Forest Festival in Stadskanaal. Gedurende deze periode is er een alternatieve wandel- en fietsroute (‘Stadskanaal cultuur/natuur rondje’) door het gebied (Pagedal) beschikbaar.

11mei Snel internet buitengebied
De gebrekkige kwaliteit van internet op het platteland is al geruime tijd onderwerp van gesprek. Wij worden regelmatig benaderd met het verzoek initiatieven te ondernemen om snel internet in het buitengebied te realiseren.

03mei Uw mening over de gemeente Stadskanaal
Vanuit een onderzoek van de Hanzehogeschool Groningen wordt er gevraagd naar uw mening over de gemeente Stadskanaal.

03mei Start Jeugdcultuurfonds Stadskanaal
Op 8 mei geeft wethouder Boen het startsein voor het Jeugdcultuurfonds Stadskanaal.

03mei WOZ-gegevens openbaar
Het WOZ-waardeloket is een centraal loket waar iedereen de WOZ-gegevens van huizen in onze gemeente en vele andere gemeenten kan inzien. De WOZ-waarde van woningen is voor iedereen openbaar.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal