Informatie

Archief nieuwsberichten

19sep Cyclomedia maakt foto's in de gemeente Stadskanaal
Eind september tot en met eind december maakt het bedrijf Cyclomedia in opdracht van de gemeente Stadskanaal een fotoronde door de gemeente. De foto┬┤s worden gebruikt voor inspectie en beheer van de openbare ruimte.

13sep Inspiratiebijeenkomst verenigingen en vrijwilligersorganisaties
Op dinsdagavond 17 oktober organiseert Welstad in samenwerking met ‘Sterk Vrijwilligerswerk’ een bijeenkomst voor verenigingen en vrijwilligerswerkorganisaties uit de gemeente Stadskanaal.

12sep Textielroute
Wedeka Kringloop Milieu rijdt binnenkort weer de textielroute. Geef uw overtollige kleding,schoenen, beddengoed en ander textiel een tweede leven en zet het in gesloten zakken aan deweg tijdens de ophaaldag bij u in de buurt. maandag 18 september: S

08sep Gezocht: enthousiast lid voor de Participatieraad
De Participatieraad van de gemeente Stadskanaal is op zoek naar een nieuw lid. De Participatieraad bestaat sinds vier jaar. Leden worden benoemd voor een periode van vier jaar.

01sep Glasvezel: inschrijven vanaf 1 september!
Altijd snel internet, langer thuis wonen door zorg op afstand, thuiswerken, streamen, skypen: dat kan straks in het buitengebied van Vlagtwedde, Bellingwedde en Stadskanaal, door de komst van glasvezel.

07aug Plastic en drankenkartons niet opgehaald?
Voor het ophalen van plastic en drankenkartons is het protocol dat de zakken voor 7. 30 uur bij de weg moeten staan. Zijn uw zakken niet meegenomen dan stonden ze er waarschijnlijk te laat.

07aug Nieuw wijkcentrum voor Cereswijk Musselkanaal
Het college wil een wijkcentrum realiseren in Cereswijk in Musselkanaal, met daarin plaats voor een brede basisschool, peuterspeelzaal en activiteiten van Welstad.

01aug Duizendste boot vaart Stadskanaal binnen
Op dinsdag 1 augustus is de duizendste boot van dit vaarseizoen Stadskanaal binnengevaren. Het ging om de Warber van de heer en mevrouw Schraa uit IJlst.

24jul Schade door onweersbui
Afgelopen zaterdag op zondagnacht heeft een fikse onweersbui gezorgd voor flink wat schade aan bomen. Op diverse plekken in Onstwedde,

18jul Studiefonds Groningen
Heeft u kinderen in het voortgezet onderwijs, op het MBO of wilt u zelf een studie volgen? Hebt u kosten in verband met deze opleiding, waarvoor u geen bijdrage ontvangt van een andere instelling? En ligt uw inkomen rond het minimum? Dan komt u mogel

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal