Informatie

Archief nieuwsberichten

26apr Lintjesregen in gemeente Stadskanaal: zes inwoners onderscheiden
Vanochtend regende het Koninklijke lintjes in onze gemeente. Zes inwoners ontvingen een Koninklijke Onderscheiding. Het gaat om Wessel Volders uit Onstwedde en Harm Jan Wubs, Geke Koster-Kuiper, Rob Kamerling, Jan Albert Brouwer en Dirk Jan Vos

25apr Gewijzigde openingstijden
Het gemeentehuis is in verband met enkele feestdagen de komende periode een aantal dagen gesloten. De dagen zijn: Vrijdag 27 april 2018: Koningsdag Donderdag 10 mei 2018: Hemelvaart Vrijdag 11 mei 2018: Dag na Hemelvaart Maandag 21 mei 2018: Tweede P

25apr Belangrijk bericht nep-telefoontjes
Bij ons is het bericht binnen gekomen dat meerdere inwoners gebeld zijn in het kader van Wmo / beoordelingsonderzoek Wmo.

10apr Schop de grond in voor glasvezel
Aan het einde van deze maand is het zover: het hoofdverdeelstation (popstation) van de glasvezel in het buitengebied van Stadskanaal en Westerwolde wordt geplaatst in Vledderhuizen. Hier komt het signaal binnen dat alle aangesloten huizen van interne

10apr Knoalsternacht en Koningsdag in Stadskanaal
Op donderdag 26 april vindt vanaf 21. 30 uur traditiegetrouw de ‘Knoalsternacht’ plaats in het centrum van Stadskanaal. Op diverse pleinen staan podia en tenten met een scala aan artiesten en muziekstijlen. De Knoalsternacht duurt tot 04. 00 uur.

03apr Ambassadeurs glasvezel in het zonnetje gezet
Wethouder Goziena Brongers roemde de inzet van de 25 ambassadeurs uit de gemeente Stadskanaal die zich hebben ingezet voor snel internet in het buitengebied.

29mrt Wegafsluiting Stadskanaal in verband met Healthy Ageing Tour op 6 april
Op vrijdag 6 april wordt de fantastische ploegentijdrit van de Healthy Ageing Tour verreden in Stadskanaal. Dit is een UCI-etappewedstrijd voor vrouwen, waaraan de wereldtop van de vrouwelijke wielersport meedoet.

29mrt Actualisatie gemeentegids
Op dit moment werkt Akse Media voor ons aan de actualisatie van de gemeentegids. Staat uw bedrijf, vereniging of instelling in de gemeentegids dan ontvangt u een e-mail ter controle van uw gegevens.

28mrt Wethouder Boen ondertekent deelname aan Stichting Urgente Noden
Vanmiddag ondertekende wethouder Boen een contract waarmee de gemeente deel gaat nemen aan de Stichting Urgente Noden (SUN). Per jaar zal de gemeente € 6. 000,00 in de stichting steken.

26mrt Extra rit Lijn 512: Sellingen – Stadskanaal
Een enquĂȘte heeft uitgewezen dat er behoefte is aan een extra rit vanaf Stadskanaal naar Sellingen op maandag t/m vrijdag om 14. 01. De bus rijdt terug vanaf Sellingen om 14. 30. Het betreft een proef vanaf maandag 9 april tot aan de zomervakantie.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal