Informatie

Archief nieuwsberichten

18jul Studiefonds Groningen
Heeft u kinderen in het voortgezet onderwijs, op het MBO of wilt u zelf een studie volgen? Hebt u kosten in verband met deze opleiding, waarvoor u geen bijdrage ontvangt van een andere instelling? En ligt uw inkomen rond het minimum? Dan komt u mogel

18jul Aanbrengen slijtlagen wegen en fietspaden
Van woensdag 26 juli t/m vrijdag 28 juli worden door De Roo Wegenbouw nieuwe slijtlagen aangebracht op diverse wegen en fietspaden in de gemeente.

13jul Zonnebloemauto in gebruik genomen
Op 12 juli is de zonnebloemauto van Nationale Vereniging de Zonnebloem in gebruik genomen. De zonnebloemauto is een speciale auto waarin een rolstoel of scootmobiel past.

12jul Succesvol schildersproject krijgt vervolg
Het tweede schildersproject van Zandstra schilderwerken, M-Ployee, Sealteq en de gemeente Stadskanaal is gestart. Negen personen zijn vanuit een uitkeringssituatie aan de slag gegaan om te worden opgeleid tot vakman-schilder.

05jul Annelies Klunder nieuwe directeur Theater Geert Teis
Annelies Klunder begint per 15 september 2017 als nieuwe directeur van Theater Geert Teis in Stadskanaal. Zij is opvolger van Nina Hiddema, die sinds oktober 2011 als directeur werkzaam is. Dit heeft het gemeentebestuur van Stadskanaal besloten.

21jun Bekendmaking jaarrekening
De raadsgriffier maakt bekend dat het jaarverslag 2016 en de jaarrekening 2016 (stukken bedoeld in artikel 197 Gemeentewet) voor een ieder ter inzage liggen in de hal van het gemeentehuis. U kunt het jaarverslag en de jaarrekening ook raadplegen op d

19jun Denk mee over zonneparken
Kom op donderdag 29 juni naar de discussiebijeenkomst zonneparken in Theater Geert Teis in Stadskanaal. De bijeenkomst begint om 19. 30 uur. De gemeente wil een visie opstellen over zonneparken en wil graag weten wat inwoners hier van vinden.

16jun Voorkom fietsendiefstal
Er worden momenteel veel fietsen gestolen in Stadskanaal. De meeste fietsen worden gestolen in het centrum van Stadskanaal bij winkels en bushaltes. Ook worden regelmatig fietsen uit niet afgesloten schuurtjes ontvreemd.

16jun Aanmelden voor kca-ophaalroute
Eens per jaar komen we kca (klein chemisch afval) ophalen met de Chemokar. U moet zich hiervoor wel aanmelden. Dat kan van 19 tot en met 28 juni 2017 door te bellen naar (0599) 631 631. De kca-route wordt op maandag 3 juli gereden

13jun Benieuwd naar plannen in Musselkanaal?
Kom langs! U bent van harte welkom op dinsdag 20 juni van 16. 00 tot 20. 00 uur bij het podium op het Willem Diemerplein. De ondernemersvereniging Musselkanaal, Stichting Dorpsbelangen Musselkanaal, Lefier en de gemeente Stadskanaal nodigen u van har

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal