Informatie

Archief nieuwsberichten

04mei Textielroute
Wedeka Kringloop & Milieu rijdt binnenkort weer de textielroute. Geef uw overtollige kleding, schoenen, beddengoed en ander textiel een tweede leven en zet het in gesloten zakken aan de weg tijdens de ophaaldag bij u in de buurt.

04mei Wegafsluiting Kruisstraat Musselkanaal
Vanaf maandag 23 mei tot en met vrijdag 10 juni zal de Kruistraat geheel worden afgesloten, zodat er een nieuw riool kan worden aangelegd.

04mei Scootmobieltraining
Op woensdag 25 mei wordt er een scootmobieltraining georganiseerd door Stichting Bevordering Verkeerseducatie in samenwerking met het Gehandicaptenplatform Stadskanaal Gemeente Stadskanaal, Welstad, VVN en Zorgcentrum Maarsheerd.

04mei Aanmelden Leer & Doe markt
Verenigingen en maatschappelijke instellingen kunnen zich weer aanmelden voor de Leer & Doe markt in het centrum van Stadskanaal. Dit jaar vindt die plaats op 3 september.

28apr Herdenking 4 mei
Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken we iedereen die tijdens de Tweede Wereldoorlog, in andere oorlogssituaties en bij vredesmissies is omgekomen.

25apr Gewijzigde openingstijden
Het gemeentehuis is de komende periode een aantal dagen gesloten.

18apr Woninginbraken
De afgelopen jaren wordt er steeds minder ingebroken in Stadskanaal. Maar elke inbraak is er één te veel.

13apr Hennepkwekerij: wat te doen?
Gemeente Stadskanaal krijgt steeds vaker te maken met hennepplantages die worden aangetroffen in woningen of bedrijfspanden.

11apr Cliëntervaringsonderzoek Wmo
De gemeente wil graag weten wat inwoners vinden van de ondersteuning die ze ontvangen vanuit de Wmo. Zo kunnen we onze dienstverlening zo goed mogelijk laten aansluiten bij uw wensen en behoeften.

08apr Burgemeesters openen fototentoonstelling
Burgemeester Galama en burgemeester Hollatz van Lilienthal hebben op donderdag 7 april de fototentoonstelling '6 jaar in #Stakka' geopend in Lint in Musselkanaal.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal