Informatie

Archief nieuwsberichten

23mei Wethouder Hamster opent Week Van de Techniek
Wethouder Johan Hamster heeft maandagochtend in de vestiging van Noorderpoort aan de Sportparklaan in Stadskanaal de Week van de Techniek geopend.

18mei Aankondiging cliëntervaringsonderzoek Jeugd
De gemeente wil graag weten wat jongeren en ouders van jongeren vinden van de ondersteuning die ze ontvangen in het kader van de jeugdwet. Daarom start er binnenkort een cliëntervaringsonderzoek.

09mei Vergoeding voor opleiding & reiskosten?
De Stichting Provinciaal Groninger Studiefonds verstrekt bijdragen in de schoolkosten, studiekosten en reiskosten aan inwoners van de provincie Groningen, die aan bepaalde eisen voldoen.

04mei Wegafsluiting Kruisstraat Musselkanaal
Vanaf maandag 23 mei tot en met vrijdag 10 juni zal de Kruistraat geheel worden afgesloten, zodat er een nieuw riool kan worden aangelegd.

04mei Aanmelden Leer & Doe markt
Verenigingen en maatschappelijke instellingen kunnen zich weer aanmelden voor de Leer & Doe markt in het centrum van Stadskanaal. Dit jaar vindt die plaats op 3 september.

18apr Woninginbraken
De afgelopen jaren wordt er steeds minder ingebroken in Stadskanaal. Maar elke inbraak is er één te veel.

13apr Hennepkwekerij: wat te doen?
Gemeente Stadskanaal krijgt steeds vaker te maken met hennepplantages die worden aangetroffen in woningen of bedrijfspanden.

11apr Cliëntervaringsonderzoek Wmo
De gemeente wil graag weten wat inwoners vinden van de ondersteuning die ze ontvangen vanuit de Wmo. Zo kunnen we onze dienstverlening zo goed mogelijk laten aansluiten bij uw wensen en behoeften.

08apr Burgemeesters openen fototentoonstelling
Burgemeester Galama en burgemeester Hollatz van Lilienthal hebben op donderdag 7 april de fototentoonstelling '6 jaar in #Stakka' geopend in Lint in Musselkanaal.

07apr Referendum associatieverdrag tussen EU en Oekraïne
De uitslag van het raadgevend referendum over het associatieverdragtussen de Europese Unie en Oekraïne in de gemeente Stadskanaal is: Voor: 2240 Tegen: 4717 Blanco: 20 Ongeldig: 55 Opkomstpercentage: 27,3%.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal