Informatie

Archief nieuwsberichten

17nov Gemeentelijke collectieve ziektekostenverzekering
Hebt u weinig geld te besteden omdat u een laag inkomen heeft? Dan kunt u in aanmerking komen voor de gemeentelijke collectieve ziektekostenverzekering van Menzis. Hiervan kunt u gebruik maken als u een inkomen heeft tot 130% van de bijstandsnorm.

09nov Koersdocument ‘Stadskanaal Koersvast’ overhandigd
Burgemeester Baukje Galama heeft op 8 november het koersdocument ‘Stadskanaal Koersvast, nait soezen, moar doun’ overhandigd aan de gedeputeerden Brouns en Staghouwer van de provincie Groningen.

01nov Begroting 2018 in één oogopslag
Deze Begroting 2018 in één oogopslag geeft u een beeld van onze inkomsten en laat zien waaraan wij dat geld weer besteden.

31okt Kondig uw evenement in 2018 alvast bij ons aan
De gemeente Stadskanaal roept organisatoren van evenementen op, evenementen die gepland staan in 2018 nog dit jaar bij ons aan te kondigen. Dat kan online via het formulier Inventarisatie evenementen 2018.

19okt Stembureauleden en tellers gezocht
Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Stadskanaal plaats. Wij zoeken enthousiaste mensen, van 18 jaar en ouder, die zitting willen nemen op één van de 19 stembureaus.

17okt Proef verlichting Spoorstraat (enquête)
In het kader van grootschalige vervanging van de openbare verlichting zoeken wij een vervanger voor de kegelarmaturen*.

12okt Raadsvergadering vervalt
De geplande raadsvergadering van 16 oktober komt te vervallen. De agendapunten worden doorgeschoven naar de vergadering van 20 november.

11okt Vragen over glasvezel? Kom naar de inloopdagen!
Het aantal aanmeldingen voor het glasvezelnetwerk staat inmiddels op 280 aanmeldingen! Na de druk bezochte informatieavonden in september komen er in oktober een aantal kleinschalige inloopmiddagen/-avonden.

11okt Nieuwe gemeentegids
De gemeentegids van 2017-2018 is uit. In de gids staat informatie over de gemeente, het gemeentebestuur en de contactgegevens van de vele organisaties, verenigingen en voorzieningen in onze gemeente.

19sep Cyclomedia maakt foto's in de gemeente Stadskanaal
Eind september tot en met eind december maakt het bedrijf Cyclomedia in opdracht van de gemeente Stadskanaal een fotoronde door de gemeente. De foto´s worden gebruikt voor inspectie en beheer van de openbare ruimte.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal