Informatie

Archief nieuwsberichten

08dec Collectieve ziektekostenverzekering
Heeft u weinig geld te besteden, omdat u een laag inkomen heeft? Dan kunt u in aanmerking komen voor de gemeentelijke collectieve ziektekostenverzekering van Menzis.

05dec Wijziging dienstregeling Qbuzz vanaf 11 december
Vanaf 11 december 2016 wijzigt de dienstregeling voor een groot aantal buslijnen.

11nov Vuurwerk en carbidschieten
Carbidschieten en vuurwerk afsteken tijdens de jaarwisseling zijn mooie tradities. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de gemeente regels opgesteld.

10nov Verdient uw organisatie de Vrijwilligersprijs Stadskanaal?
Als waardering voor de inzet van vrijwilligersorganisaties stellen gemeente Stadskanaal en Rabobank Zuid Oost Groningen ieder jaar de Vrijwilligersprijs beschikbaar. Verdient uw organisatie dit jaar de prijs?

09nov Gezocht: Enthousiaste leden voor de Participatieraad
De Participatieraad van de gemeente Stadskanaal is op zoek naar nieuwe leden. De Participatieraad bestaat vier jaar. Leden worden benoemd voor een periode van vier jaar. De eerste termijn loopt af per 1 januari 2017

09nov Gladheidsbestrijding en strooiroutes
Hier leest u meer over de strooiroutes en strooimethoden voor komende winter.

09nov Verkeersmaatregel Tweede Boerendiep
Naar aanleiding van klachten over sluipverkeer via de Tweede Boerendiep en de snelheid van het verkeer dat daarmee gepaard gaat hebben wij het voornemen om een verkeersmaatregel aan te brengen.

02nov Begroting 2017 in één oogopslag
Deze begroting 2017 in één oogopslag geeft u een beeld van onze inkomsten en laat zien waaraan wij dat geld weer besteden. Ook laat het zien hoe u uw steentje bijdraagt. De gemeente schrijft zwarte cijfers. We zijn dan ook blij u een sluitende begrot

31okt Horecaondernemers die oudjaarsnacht open willen
Wilt u als horecaondernemer op oudjaarsnacht de deuren openen? Dan moet u ontheffing aanvragen.

28okt Kondig uw evenement in 2017 alvast bij ons aan
De gemeente Stadskanaal roept organisatoren van evenementen op evenementen die gepland staan in 2017 nog dit jaar bij ons aan te kondigen. Dat kan online.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal