Informatie

Archief nieuwsberichten

20apr Directeur Nina Hiddema vertrekt bij Theater Geert Teis
Nina Hiddema zal aan het begin van het komende seizoen Theater Geert Teis verlaten. Sinds oktober 2011 is ze werkzaam als directeur van het theater in Stadskanaal.

20apr Versnelde vervanging openbare verlichting bespaart in kosten energieverbruik en onderhoud
Het college laat de openbare verlichting in de gemeente versneld vervangen. Binnen twee jaar zijn 3. 000 afgeschreven lichtmasten met armaturen vervangen door nieuwe.

20apr Maatschappelijke organisaties presenteren zich op de Leer & Doe markt
Op zaterdag 2 september wordt in het centrum van Stadskanaal de jaarlijkse Leer & Doe Markt gehouden.

13apr Gewijzigde openingstijden
Het gemeentehuis is de komende periode een aantal dagen gesloten. De dagen zijn:

13apr Knoalsternacht en Koningsdag in Stadskanaal
Op woensdag 26 april vindt vanaf 21.30 uur traditiegetrouw de ‘Knoalsternacht’ plaats in het centrum van Stadskanaal. Op diverse pleinen staan podia en tenten met een scala aan artiesten en muziekstijlen. De Knoalsternacht duurt tot 04.00 uur.

30mrt Imago onderzoek gemeente Stadskanaal: vul in en win
Wij willen graag uw medewerking vragen voor een onderzoek naar het imago van de gemeente Stadskanaal. Het doel van dit onderzoek is inzicht te krijgen in het huidige en gewenste beeld van inwoners over de gemeente Stadskanaal. Uw mening is belangrijk

28mrt Wegwerkzaamheden A-weg in Musselkanaal
Van 27 maart tot 14 juli vinden er graafwerkzaamheden plaatst aan de A-weg in Musselkanaal. Hierdoor is één rijbaan gestremd voor verkeer.

28mrt Bijeenkomst Sterk Vrijwilligerswerk
Dinsdag 9 mei gaat in Stadskanaal het project ‘Sterk Vrijwilligerswerk’ van start, een initiatief van verschillende landelijke en provinciale organisaties gesubsidieerd door de provincie Groningen.

21mrt Opzet Klant Contact Centrum door gemeente blijkt succes
Inwoners in de gemeente Stadskanaal geven het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente een zeer goede beoordeling. Zij geven het KCC gemiddeld een acht. Bezoekers vulden in november 2016 een vragenlijst in over de werkwijze en de kwaliteit

21mrt Internationale wielertop aan de start van de Healthy Ageing Tour
Van 5 tot en met 9 april wordt de Healthy Ageing Tour (voorheen bekend als Energiewacht Tour) gehouden. De internationale wielertoppers zijn ook dit jaar present in deze etappekoers voor vrouwen. Op vrijdag 7 april zal om 12. 00 uur aan het Willem Di

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal