Informatie

Paginalijst

09aug Klantmanager
Binnen de afdeling Maatschappelijke Zaken zijn we op zoek naar een ervaren Klantmanager.

07aug Plastic en drankenkartons niet opgehaald?
Voor het ophalen van plastic en drankenkartons is het protocol dat de zakken voor 7. 30 uur bij de weg moeten staan. Zijn uw zakken niet meegenomen dan stonden ze er waarschijnlijk te laat.

07aug Nieuw wijkcentrum voor Cereswijk Musselkanaal
Het college wil een wijkcentrum realiseren in Cereswijk in Musselkanaal, met daarin plaats voor een brede basisschool, peuterspeelzaal en activiteiten van Welstad.

01aug Duizendste boot vaart Stadskanaal binnen
Op dinsdag 1 augustus is de duizendste boot van dit vaarseizoen Stadskanaal binnengevaren. Het ging om de Warber van de heer en mevrouw Schraa uit IJlst.

24jul Schade door onweersbui
Afgelopen zaterdag op zondagnacht heeft een fikse onweersbui gezorgd voor flink wat schade aan bomen. Op diverse plekken in Onstwedde,

18jul Studiefonds Groningen
Heeft u kinderen in het voortgezet onderwijs, op het MBO of wilt u zelf een studie volgen? Hebt u kosten in verband met deze opleiding, waarvoor u geen bijdrage ontvangt van een andere instelling? En ligt uw inkomen rond het minimum? Dan komt u mogel

13jul Zonnebloemauto in gebruik genomen
Op 12 juli is de zonnebloemauto van Nationale Vereniging de Zonnebloem in gebruik genomen. De zonnebloemauto is een speciale auto waarin een rolstoel of scootmobiel past.

12jul Succesvol schildersproject krijgt vervolg
Het tweede schildersproject van Zandstra schilderwerken, M-Ployee, Sealteq en de gemeente Stadskanaal is gestart. Negen personen zijn vanuit een uitkeringssituatie aan de slag gegaan om te worden opgeleid tot vakman-schilder.

05jul Annelies Klunder nieuwe directeur Theater Geert Teis
Annelies Klunder begint per 15 september 2017 als nieuwe directeur van Theater Geert Teis in Stadskanaal. Zij is opvolger van Nina Hiddema, die sinds oktober 2011 als directeur werkzaam is. Dit heeft het gemeentebestuur van Stadskanaal besloten.

21jun Bekendmaking jaarrekening
De raadsgriffier maakt bekend dat het jaarverslag 2016 en de jaarrekening 2016 (stukken bedoeld in artikel 197 Gemeentewet) voor een ieder ter inzage liggen in de hal van het gemeentehuis. U kunt het jaarverslag en de jaarrekening ook raadplegen op d

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal