Informatie

Paginalijst

22feb Afscheid Nanno Beck
Afscheid Nanno Beck

22feb Beperkte dienstverlening burgerzaken
Dinsdagochtend 27 februari is het doen van aangifte burgerlijke stand niet mogelijk, bijvoorbeeld geboorteaangifte, ondertrouw en overlijdensaangifte. Voor reisdocumenten, rijbewijzen en uittreksels kunt u wel terecht bij de balie burgerzaken.

21feb Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid
Gemeente Stadskanaal vervult een centrumfunctie voor haar omgeving. De vele bedrijven, winkels, zorgvoorzieningen en recreatiemogelijkheden maken het wonen, werken en recreƫren aantrekkelijk.

21feb Gemeente zeer ontstemd na uitspraak Raad van State over 45 windturbines
Vandaag deed de Raad van State uitspraak over de bouw van een windpark met 45 windmolens in de Veenkoloniƫn. De Raad van State bepaalde dat de bouw definitief door kan gaan.

20feb Referendum Wet op de inlichtingen en Veiligheidsdiensten
De Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (WiV) bepaalt: de taken en bevoegdheden van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) en de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD); de voorwaarden die

20feb Stempas niet ontvangen of verloren
Zonder stempas en identiteitsbewijs mag u niet stemmen Heeft u geen stempas ontvangen, of bent u uw stempas verloren? Vraag dan een vervangende stempas aan. Ook als uw stempas ernstig beschadigd is, kunt u een nieuwe stempas aanvragen.

20feb Stemmen voor een ander
Als u voor iemand anders gaat stemmen moet u een volmacht meenemen en een kopie van het legitimatiebewijs van diegene waarvoor u de stem uitbrengt.

20feb Stemmen door een ander
Als u zelf niet kunt stemmen, kunt u iemand anders machtigen om dit voor u te doen. Dit kan bij alle verkiezingen. Denk aan uw kopie-identiteitsbewijs. U moet aan de persoon die voor u stemt (de gemachtigde) een kopie van uw identiteitsbewijs meegeve

20feb Gemeenteraadsverkiezingen en referendum
Nederlanders met kiesrecht mogen elke 4 jaar kiezen wie hen vertegenwoordigden in de gemeenteraad. De gemeenteraad bepaalt het beleid van de gemeente op de belangrijkste punten.

20feb E-mail CJIB over schuld gemeentelijke naheffing en rioolheffing is vals
Op dit moment circuleren er in de gemeente Stadskanaal e-mails van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) over schuld gemeentelijke naheffing en rioolheffing. Deze zijn vals. In de mail staat dat je een schuld hebt voor gemeentelijke naheffing

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal