Informatie

Paginalijst

23mei Wethouder Hamster opent Week Van de Techniek
Wethouder Johan Hamster heeft maandagochtend in de vestiging van Noorderpoort aan de Sportparklaan in Stadskanaal de Week van de Techniek geopend.

20mei Informatie- en gezondheidsmarkt Stadskanaal Noord
Zaterdag 28 mei vindt in en om de perrons van museumspoorlijn de STAR in Stadskanaal Noord een informatie- en gezondheidsmarkt plaats.

19mei Beleidsmedewerker
De gemeente Stadskanaal is op zoek naar een beleidsmedewerker 0,89 fte (waarvan 0,67 fte structureel en 0,22 fte tijdelijk).

18mei Regionale Retailagenda Oost-Groningen
Op vrijdag 13 mei 2016 hebben de gemeenten Oldambt, Veendam, Hoogezand-Sappemeer en Stadskanaal samen met de provincie Groningen en ondernemersorganisatie MKB Noord de 'Retailagenda Oost-Groningen' gepresenteerd.

18mei Aankondiging cliƫntervaringsonderzoek Jeugd
De gemeente wil graag weten wat jongeren en ouders van jongeren vinden van de ondersteuning die ze ontvangen in het kader van de jeugdwet. Daarom start er binnenkort een cliƫntervaringsonderzoek.

10mei Ruim 60 Wedeka-medewerkers gedetacheerd
Een groep van 61 Wedeka-medewerkers wordt gedetacheerd naar de bedrijven LIN, Noaberbeheer en HV Sport en Groen.

09mei Vergoeding voor opleiding & reiskosten?
De Stichting Provinciaal Groninger Studiefonds verstrekt bijdragen in de schoolkosten, studiekosten en reiskosten aan inwoners van de provincie Groningen, die aan bepaalde eisen voldoen.

04mei Aanmelden Leer & Doe markt
Verenigingen en maatschappelijke instellingen kunnen zich weer aanmelden voor de Leer & Doe markt in het centrum van Stadskanaal. Dit jaar vindt die plaats op 3 september.

04mei Wegafsluiting Kruisstraat Musselkanaal
Vanaf maandag 23 mei tot en met vrijdag 10 juni zal de Kruistraat geheel worden afgesloten, zodat er een nieuw riool kan worden aangelegd.

04mei Voorontwerp Bestemmingsplan “Bedrijvenpark Zuid Groningen, Geluidzonering”
Met dit voorontwerp wordt de geluidzone van het bedrijvenpark Zuid-Groningen (Vlagtwedde) aangepast.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal