Informatie

Paginalijst

17okt Cliënten tevreden over Wmo-ondersteuning
Wmo-cliënten van de gemeente zijn over het algemeen tevreden over de ondersteuning die zij krijgen.

17okt Cursussen Huis voor de sport
In oktober en november 2016 organiseert Huis voor de Sport Groningen 2 cursussen voor sportverenigingen in de gemeenten Vlagtwedde, Bellingwedde en Stadskanaal. De cursus Sportblessures wordt gehouden op maandag 24 oktober 2016 van 19:00 tot 22:00 uu

13okt Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid
Voor de afdeling Maatschappelijke Zaken zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid (OOV) (vacaturenummer 1623).

13okt Omgevingsvergunning 'Landelijk gebied, Dalweg 8 A' en wijzigingsplan ‘Landelijk gebied, Dalweg 8 A’
Met het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning wordt de bouw van een melkveestal mogelijk gemaakt.

12okt Vergroot uw kansen bij brand
In de maand oktober vinden de nationale Brandpreventieweken plaats. Dit jaar is het thema: ‘Hé doe de deur dicht!’; sluit binnendeuren als je gaat slapen en zorg dat je een rookmelder kunt horen.

12okt Snel internet buitengebied
Er komt een provinciale regeling voor de aanleg van snel internet in de ‘buitengebieden’ van de provincie Groningen. In onze gemeente gaat het om ongeveer 1000 adressen.

12okt Informatiebijeenkomst grondverzet
De gemeenten Bellingwedde, Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Veendam, Vlagtwedde en Stadskanaal organiseren een informatiebijeenkomst voor iedereen die met het Besluit bodemkwaliteit werkt binnen deze gemeenten.

12okt Stadskanaal schrijft zwarte cijfers
De gemeente is er in geslaagd de begroting in 2017 structureel sluitend te maken, met een batig saldo van € 267. 000,00. Ook meerjarig zijn er kleine plusjes te noteren. Dit resultaat is tot stand gekomen na het nemen van extra maatregelen om begroti

11okt Nieuwe gemeentegids
De gemeentegids van 2016-2017 is uit. In de gids staat informatie over de gemeente, het gemeentebestuur en de contactgegevens van de vele organisaties, verenigingen en voorzieningen in onze gemeente.

11okt Bladkorven worden weer geplaatst
De herfst is aangebroken en vallende bladeren zorgen dan voor het nodige ongemak. Vanaf eind oktober worden de bladkorven weer geplaatst. De bladkorven staan op plekken waar veel gemeentebomen staan en dus veel blad valt.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal