Informatie

Paginalijst

11dec Opleidingskosten palliatieve vrijwilligers bekostigd uit legaat mevrouw Kremer
Dankzij een legaat kunnen de opleidingskosten van palliatieve zorgvrijwilligers van het Hospice Veen en Wolden en het Steunpunt Mantelzorg Vrijwillige Thuiszorg worden bekostigd. Het Hospice ontvangt € 11. 481 en het Steunpunt € 3280.

11dec Visie op zonneparken ‘Stadskanaal op Zon’ besproken met inwoners en initiatiefnemers
De komst van zonneparken biedt kansen voor het regionale bedrijfsleven en het stimuleren van andere duurzaamheidsmaatregelen, aldus het college. Met een zekere omvang van zonneparken wordt bovendien een substantiƫle bijdrage geleverd aan de energietr

11dec Koersdocument
De gemeente Stadskanaal heeft haar plannen voor de komende jaren in een koersdocument met de titel: ‘Stadskanaal Koersvast, nait soezen, moar doun’ vastgesteld.

06dec Wijziging dienstregeling Qbuzz vanaf 10 december
Vanaf 10 december 2017 wijzigt de dienstregeling voor een groot aantal buslijnen. U vindt alle nieuwe tijden en routes op de website van Qbuzz.

05dec Bijeenkomst over zonneparken
Kom op donderdagavond 7 december naar de 'tweede discussiebijeenkomst' in het Theater Geert Teis in Stadskanaal.

05dec Update brand bij Talen recycling van de provincie Groningen
De brand bij Talen Recycling is geblust en het afval is grotendeels opgeruimd. In totaal is er 2. 800 ton aan afval afgevoerd. Daarnaast is er 120. 000 liter aan water van het terrein gehaald.

30nov Gezamenlijke reactie situatie brand Talen Recycling
Afgelopen maandagavond is er een brand uitgebroken bij het bedrijf A. Talen recycling te Stadskanaal. De brandweer, post Stadskanaal, is in eerste instantie opgeroepen om de brand te blussen.

29nov Verklaring locoburgemeester over brand Wagenmaker Stadskanaal
Afgelopen maandagavond is er brand uitgebroken aan de Wagenmaker, bij het bedrijf A. Talen recycling. Er staat sindsdien een grote berg afval van diverse samenstelling in brand.

28nov Tijdelijke vervanging wethouder
Door ziekte van twee wethouders - Goziena Brongers van het CDA en Peter Gelling van Gemeentebelangen – is vervanging in het college noodzakelijk. Jan Bessembinders neemt een deel van de portefeuille van wethouder Brongers tijdelijk waar.

28nov Duurzaam wonen
Woont u in de gemeente Stadskanaal en heeft u een eigen huis? Wilt u energiezuinig wonen of denkt u na over zonnepanelen maar weet u niet waar te beginnen? Samen met andere Groninger gemeenten hebben we een Energieloket ingericht

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal