Informatie

Paginalijst

28sep Maatschappelijke Zaken 6 oktober niet bereikbaar
De gehele afdeling Maatschappelijk Zaken is donderdag 6 oktober niet bereikbaar. Het telefonisch spreekuur van Inkomen, Wmo en CJGV (Centrum Jeugd, Gezin en Veiligheid) vervalt. Het CJGV is alleen voor spoedgevallen bereikbaar via (0599) 631 631.

28sep Nieuwe portefeuilleverdeling college
Het college van Stadskanaal heeft besloten de portefeuilles opnieuw te verdelen.

26sep Rijvaardigheidstraining
Op woensdag 12 oktober wordt er een rijvaardigheidstraining georganiseerd. Tijdens deze drie uur durende training worden de nieuwe verkeerssituaties en verkeersregels doorgenomen, is er een workshop zintuigen in het verkeer en wordt er een praktijkri

19sep Paspoort aanvragen
In principe nemen wij het oude document in. Hecht u er nog waarde aan en wilt u het document terug, dan kunt u daarom vragen.

15sep Textielroute
Wedeka Kringloop Milieu rijdt binnenkort weer de textielroute. Geef uw overtollige kleding, schoenen, beddengoed en ander textiel een tweede leven en zet het in gesloten zakken aan de weg tijdens de ophaaldag bij u in de buurt.

14sep Financiƫle tegemoetkoming voor ouders van schoolgaande kinderen
De gemeente stelt vanaf het nieuwe schooljaar een Kindpakket beschikbaar voor ouders met weinig inkomen.

14sep Op-StapBus rijdt nu ook in Stadskanaal
55 plussers kunnen lid worden van de Op-StapBus. Met de bus kunt u leuke uitjes maken voor een aantrekkelijke prijs. De uitjes gaan naar bijvoorbeeld musea, tuincentra, winkels, beurzen of andere leuke plekken. Op de bus leert u nieuwe mensen kennen.

13sep Onderzoek winkel- en koopgedrag consument
De provincie Groningen voert de komende periode een onderzoek uit naar het winkel- en koopgedrag van de consument in de provincie Groningen. Daarbij komen het centrum van Stadskanaal en Musselkanaal aan bod.

13sep Blijk van waardering voor mantelzorgers
De gemeente wil mantelzorgers een hart onder de riem steken door ze een ‘blijk van waardering’ aan te bieden. Zorgt u intensief en langdurig voor iemand met chronische ziekte of beperking, dan komt u mogelijk in aanmerking.

12sep Tegemoetkoming voor ouders van scholieren
Voor ouders van schoolgaande kinderen en die weinig inkomen hebben, is het Kindpakket beschikbaar. Het college heeft dit besloten en wil hiermee dat ieder kind dezelfde mogelijkheden krijgt.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal