Informatie

Paginalijst

21jun Froukje de Jonge benoemd als waarnemend burgemeester van de gemeente Stadskanaal
Froukje de Jonge (CDA) is door commissaris van de Koning René Paas benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Stadskanaal. Dit is gebeurd na overleg met de fractievoorzitters en een vertegenwoordiging van het college van B en W.

18jun Raad Stadskanaal veegt plannen Treant van tafel
Op de agenda van de raadcommissievergadering op 18 juni stond Treant op de agenda. Bestuursvoorzitter Carla van der Wiel was aanwezig en werd (stevig) aan de tand gevoeld door de gemeenteraad van Stadskanaal.

18jun Winnaars Glasbak fotowedstrijd onthaald op gemeentehuis
Afgelopen donderdag 14 juni werden Hanna (20) en Levi van Vliet (18) door wethouder Borgesius feestelijk onthaald op het gemeentehuis. Zij maakten de winnende foto voor de Glasbak fotowedstrijd.

18jun Jaarstukken 2017 ter inzage
De griffier van de gemeente Stadskanaal maakt in verband met artikel 197 van de Gemeentewet bekend dat de Jaarstukken 2017 ter inzage liggen.

18jun Aanmelden voor kca-ophaalroute
Eens per jaar komen we kca (klein chemisch afval) ophalen met de Chemokar. U moet zich hiervoor wel aanmelden. Dat kan van 18 tot en met 27 juni 2018 door te bellen naar (0599) 631 631. De kca-route wordt op maandag 2 juli gereden (mogelijke extra da

15jun Kennisgeving Ontwerpbesluiten Windpark De Drentse Monden en Oostermoer fase 3
Van vrijdag 15 juni 2018 tot en met donderdag 26 juli 2018 liggen de ontwerpbesluiten voor windpark De Drentse Monden en Oostermoer fase 3ter inzage. Iedereen kan reageren op de ontwerpbesluiten met een zienswijze.

12jun Stageplaats Communicatie (hbo, derdejaars)
Organiseer jij straks een bijeenkomst voor nieuwe inwoners? Interview jij inwoners en ondernemers die betrokken zijn bij ‘Levendig Musselkanaal’? Schrijf je teksten voor de gloednieuwe website?

11jun Textielroute
Wedeka Kringloop Milieu rijdt vanaf vandaag weer de textielroute. Geef uw overtollige kleding, schoenen, beddengoed en ander textiel een tweede leven en zet het in gesloten zakken aan de weg tijdens de ophaaldag bij u in de buurt.

11jun Oproep aanmelden Leer en Doe Festival
Op zaterdag 1 september kunt u uw organisatie en vereniging presenteren in het centrum van Stadskanaal tijdens het vernieuwde Leer en Doe Festival.

06jun Teken de petitie voor behoud van een volwaardig Refaja ziekenhuis
Stadskanaalsters Harma Zwiers-Manning en Jur Mellies zijn (namens de gemeenteraad van Stadskanaal) een petitie gestart. Treant Zorggroep wil de afdelingen klinische kindergeneeskunde en verloskunde van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal sluiten

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal