Informatie

Paginalijst

17okt Proef verlichting Spoorstraat (enquête)
In het kader van grootschalige vervanging van de openbare verlichting zoeken wij een vervanger voor de kegelarmaturen*.

12okt Adviseur strategische en bestuurscommunicatie
Voor de afdeling Middelen zijn wij op zoek naar een Adviseur strategische en bestuurscommunicatie voor 32 - 36 uur per week.

12okt Raadsvergadering vervalt
De geplande raadsvergadering van 16 oktober komt te vervallen. De agendapunten worden doorgeschoven naar de vergadering van 20 november.

11okt Vragen over glasvezel? Kom naar de inloopdagen!
Het aantal aanmeldingen voor het glasvezelnetwerk staat inmiddels op 280 aanmeldingen! Na de druk bezochte informatieavonden in september komen er in oktober een aantal kleinschalige inloopmiddagen/-avonden.

11okt Nieuwe gemeentegids
De gemeentegids van 2017-2018 is uit. In de gids staat informatie over de gemeente, het gemeentebestuur en de contactgegevens van de vele organisaties, verenigingen en voorzieningen in onze gemeente.

10okt Start steunpunt vroeghulp bij scheiding
Op dinsdag 10 oktober gaat in het gemeentehuis van Stadskanaal het ‘steunpunt vroeghulp bij scheiding’ van start. Stichting Welstad, GGZ-organisatie Inter-Psy uit Stadskanaal en het gemeentelijke Centrum voor Jeugd, Gezin en Veiligheid (CJGV) hebben

10okt Schade storm 5 oktober
De storm van 5 oktober heeft in de hele gemeente veel schade aan bomen veroorzaakt. Omgewaaide bomen, loshangende takken, takken op wegen en fietspaden hebben we in kaart gebracht.

02okt Inleveren van asbestplaten voortaan gratis
Inwoners van de gemeente mogen vanaf nu 35 m2 asbestplaten gratis inleveren bij het gemeentelijk afvalbrengstation aan de Industriestraat in Stadskanaal. Het college heeft ingestemd met deze maatregel.

02okt Begroting 2018 in evenwicht
De begroting voor 2018 van de gemeente is structureel sluitend. Het batig saldo bedraagt afgerond € 700. 000,- Het is de laatste begroting in de huidige bestuursperiode van het college. Ten opzichte van de Perspectiefnota 2018-2021 hebben de begrotin

19sep Cyclomedia maakt foto's in de gemeente Stadskanaal
Eind september tot en met eind december maakt het bedrijf Cyclomedia in opdracht van de gemeente Stadskanaal een fotoronde door de gemeente. De foto´s worden gebruikt voor inspectie en beheer van de openbare ruimte.

Meer informatie

Gemeente Stadskanaal